Nintendo nejspíše chystá nové DLC pro Mario Party Superstars
i Zdroj: Hrej.cz
Mario Party Superstars Novinka Nintendo nejspíše chystá nové DLC pro Mario Party Superstars

Nintendo nejspíše chystá nové DLC pro Mario Party Superstars

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 3. 2022 11:31

Pokud zapátráme v paměti, úniky nových přírůstků či obsahu do her mohou vznikat skrze různé typy sdělení – nejčastěji se dříve vydá reklama či stránka na webu. Například Fortnite prozradil svou vlastní předplatnou službu skrze dotazník, pomocí něhož vývojáři vyzvídali, zdali by hráči o tento typ obsahu měli vůbec zájem. A o něco takového se možná snaží i Nintendo.

Reklama

  • Nintendo nejspíše chystá DLC pro Mario Party Superstars
  • Naznačuje to dotazník na YouTube
  • Podobné dotazníky již v minulosti prozradili nový díl Warioware

Reddit uživatel VideoPanda7113 na fóru sdílel příspěvek, kde se ho placený dotazník ptal na názor k zakoupení obsahových dodatků. Kromě DLC k Mario Kart 8 či Animal Crossing se zde objevila i zmínka o Mario Party Superstars. „Problémem“ ale je, že Nintendo pro tento titul zatím oficiálně žádné DLC neoznámilo.

Jak zmiňuje web Eurogamer, novou expanzi pro Mario Party Superstars už nějakou dobu naznačují spekulace. Společně s tímto dotazníkem se tak eventuální dodatek stává reálnějším. V návaznosti na příspěvek několik hráčů upozornilo, že podobná situace vznikla před oznámením nového dílu Warioware. Nintendo zjišťovalo, kolik jsou hráči za novinku ochotní zaplatit, v době zasílání dotazníku ale žádné pokračování této série stále oznámeno nebylo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama