NieR hlásí 8,5 milionu prodaných kusů napříč posledními hrami. Těšit se můžeme i na televizní adaptaci NieR: Automata
i Zdroj: Square Enix
Nier Automata Novinka NieR hlásí 8,5 milionu prodaných kusů napříč posledními hrami. Těšit se můžeme i na televizní adaptaci NieR: Automata

NieR hlásí 8,5 milionu prodaných kusů napříč posledními hrami. Těšit se můžeme i na televizní adaptaci NieR: Automata

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

26. 11. 2022 10:15

Přestože tento týden pořádaný Automata Fan Festival nakrátko lákal na zajímavé odhalení k sérii NieR, hráči, kteří doufali v nové oznámení, nakonec odešli spíše zklamaní. Hlavní informací se totiž nestalo oznámení dalšího dílu či rozšíření, ale odhalení počtu prodaných kusů posledních dvou dílů. V rámci rekapitulace zazněla proto zpráva o prodejních úspěších NieR: Automata (2017) a NieR Replicant ver.1.22474487139 (2021).

Reklama


Jak sdílí na Twitteru uživatel Genki_JPN, oficiální panel, kde se prvně ukrývala pouze níže uvedená tabule, odhalil, že se NieR: Automata prodalo už více než 7 milionů kusů. Oproti poslednímu číslu, které známe z června letošního rok, znamená tento úspěch nárůst o cca 500 tisíc kusů – což je úctyhodné číslo, uvážíme-li stáří samotného titulu.

Novinkou, která posílila prodeje takto daleko v životním cyklu byla dozajista verze pro Switch, vyšlá letos v říjnu, přičemž neuškodilo ani oznámení televizní adaptace (stále chystané na leden 2023). 

NieR Replicant ver.1.22474487139, který Automatě sekunduje a představuje předělávku hry z roku 2010, sám o sobě hlásí také úctyhodná čísla. Za svůj životní cyklus o délce asi jednoho a půl roku nasbíral od loňského dubna už více než 1,5 milionu prodaných kusů, což znamená nárůst hodnotě asi 500 tisíc kusů oproti červnu 2021. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama