NieR: Automata míří i na Nintendo Switch. K dispozici bude se všemi DLC
i Zdroj: Square Enix / PlatinumGames
Nier Automata Novinka NieR: Automata míří i na Nintendo Switch. K dispozici bude se všemi DLC

NieR: Automata míří i na Nintendo Switch. K dispozici bude se všemi DLC

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

28. 6. 2022 16:40

V dnešních odpoledních hodinách odvysílá společnost Nintendo svůj letní Direct Mini, v němž se během 25 minut čistě zaměří na hry třetích stran pro Nintendo Switch. Jedna z těchto her, jak se ale zdá, unikla o něco dříve. Podle náznaku novináře Nacho Requena, který přinesl i zprávu o konání Directu, může být na akci představen port NieR: Automata od studia PlatinumGames.

Reklama

  • Během Directu Mini došlo k potvrzení Switch portu NieR: Automata
  • Hra zde vyjde 6. října v nejvyšší edici End of YoRHa

AKTUALIZACE

NieR: Automata skutečně přichází na Nintendo Switch. NieR: Automata – End of YoRHa Edition vyjde na hybridní konzoli 6. října a bude obsahovat veškerý dříve vydaný obsah, včetně DLC 3C3C1D119440927. Edice se bude prodávat za cenu 40 dolarů a lze ji předobjednat už nyní.

Switch verze navíc obsahuje dva exkluzivní kostýmy: oblečení ve stylu kunoiči s bílou maskou a oblečení připomínající 2P z YoRHa: Dark Apocalypse, tedy raidu pro Final Fantasy XIV: Shadowbringers.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Redaktor magazínu Manual pár dní nazpět uvedl, že dnešní Direct Mini pokryje vedle dalších titulů i jednu známou, čtyři roky starou hru. Tato zpráva byla dále následována přesnější formulací, že řečená hra dorazila na trh v letech 2017 i 2018, a to vzhledem k verzi, na kterou se díváme. S následným sdílením GIFu režiséra série Nier Joko Tara dále svedl pozornost k NieR: Automata, jež bylo vydáno v roce 2017 na PC a PS4 a v roce 2018 na Xbox One.

Tým stojící za hrou už v roce 2018 uvedl, že je svolný svůj titul přivést na Switch, pokud o to hráči projeví dostatečný zájem u Square Enixu. Ani po čtyřech letech se ovšem majitelé konzole nedočkali a jediná zpráva, která jim dávala naději byl loňský příspěvek dataminera o možném portu NieR Replicant.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama