Niantic znovu posílá hráče ven. Tentokrát v novince Marvel World of Heroes
i Zdroj: Niantic / Marvel
Mobilní hraní Novinka Niantic znovu posílá hráče ven. Tentokrát v novince Marvel World of Heroes

Niantic znovu posílá hráče ven. Tentokrát v novince Marvel World of Heroes

Jakub Fišer

Jakub Fišer

13. 9. 2022 20:30

Vývojářské studio Niantic zažilo přímo gigantický úspěch s letním hitem Pokémon GO. Další tituly však už tolik slávy nesebraly. Napravit se to pokusí s novinkou Marvel World of Heroes.

Reklama

  • Marvel World of Heroes je nový AR titul od tvůrců Pokémon GO
  • V reálném světě si budete moci zahrát za oblíbené superhrdiny a potírat zlo
  • Zatím ale neznáme pevné datum vydání ani další podrobnosti

Není tomu tak dávno, co Niantic oznámil, že jejich hra na téma Transformers z opravdového světa ve formě rozšířené reality (stejně jako Pokémon GO) se vydání nedočká. Za krátko poté však oznamují spolupráci s Marvel na novém AR titulu – World of Heroes.

V této hře se stanete superhrdinou ze světa Marvel, dle vlastní libosti a výběru, abyste bojovali proti zlým silám, které chtějí náš svět ohrozit. Vskutku, zápletka podobná té ve zrušených Transformerech nebo v Harry Potter: Wizards Unite.

Bohužel, o obsahu hry či jejích mechanikách toho zatím víme velmi málo. Je pravděpodobné, že se ve World of Heroes objeví celá řada oblíbených postav, jako je Spider-Man, Iron Man nebo Captain America. Celkový souhrn všech hratelných postav nám však také schází.

V tuto chvíli je novinka od Niantic a Marvel ve fázi předběžné registrace, do které se můžete přihlásit pod e-mailem a datem narození. Hra bude k dispozici na Android i iOS/iPadOS, zatím však není oznámeno datum vydání.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama