NHL 22 po letech mění engine. Trailer předvádí sílu Frostbitu, autoři slibují novou úroveň realismu
i Zdroj: Hrej.cz
NHL 22 Novinka NHL 22 po letech mění engine. Trailer předvádí sílu Frostbitu, autoři slibují novou úroveň realismu

NHL 22 po letech mění engine. Trailer předvádí sílu Frostbitu, autoři slibují novou úroveň realismu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

20. 8. 2021 09:08

Letos na podzim se znovu vrátíme na hokejové stadiony v nově oznámeném NHL 22. Další ročník přináší zásadní změnu v podobě enginu Frostbite, který střídá letitý Ignite.

Reklama

  • Představeno NHL 22
  • Hra stojí ne enginu Frostbite
  • Změny se týkají grafiky, animací hráčů, zpracování ledové plochy
  • Systém Superstar X-Factor probudí v hráčích jejich osobitý styl

Moderní technologie by dle autorů měla hru pozvednout na novou úroveň. V první řadě posune vizuální stránku, třeba zpracování lední plochy a celých stadionů. Další novinky se podepíší na výsledné úrovni realismu, zmíněna je podoba a chování hráčů, jejich oči nově pečlivě sledují dění na ledě. Autoři hlásí, že hvězdy NHL ještě nikdy nepůsobily tak živým dojmem.

Představen byl také systém Superstar X-Factor. Elitní hráči přinesou do hry svůj osobitý styl a konkrétní pohyby a triky, které je v kariéře proslavily. Systém zvýrazní ty nejlepší hokejisty, jejich přítomnost na ledě by měla okamžitě pohnout s atraktivitou zápasu. V přiloženém traileru je vidět například Auston Matthews.

V traileru zaznívá, že je změna spojena s novou generací, tato slova ale musíme brát s rezervou. NHL 22 se totiž dorazí i na předchozí generaci konzolí, kde se také opře o Frostbite. Verze pro PlayStation 4 a Xbox One sice po grafické stráne nebude tak oslnivá, jinak by ale měla přinést srovnatelný zážitek. Hráči na PC se letos bohužel nedočkají. NHL 22 vyjde 15. října.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama