next-level-3-nanebevzeti-burnoutu
Článek Next Level 3: Nanebevzetí Burnoutu

Next Level 3: Nanebevzetí Burnoutu

Farid

Farid

12. 12. 2007 23:24 9
Reklama

Když jsme zdárně přežili mimořádnou situaci listopadu 2007, ve kterém se chudák novorozenný časopis musel nechat válcovat frontálním atakem recenzí, třetí Next Level lépe odpovídá "normálnímu" stavu. To ale neznamená, že by jeho rubrika Test snad strádala. Pojďme se na ní hned podívat.

Next Level 3: Nanebevzetí Burnoutu
i Zdroj: Hrej.cz
  

Testy

Rubriku zahajuje veliké preview na Burnout Paradise, ve které autor (já) neváhá použít téměř recenzentský hodnotitelský slovník. Abyste rozuměli, původně byla v plánu regulérní recenze s číselným verdiktem. Vydavatel EA však nakonec změnil názor a (vzhledem k datu vydání hry, asi moudře) prodloužil související embargo do konce roku. Proto tedy "pouze" podrobné preview na základě zcela finální verze hry. Když se přesuneme k recenzím, rubrice dominuje dvojice čtyřstránkových textů - a v obou případech jde o vážné kandidáty v právě se rozbíhající anketě Invaze 2007. Jak Tomáš Krajča tak Lukáš Grygar poctivě věnovali Super Mario Galaxy respektive Mass Effectu patřičnou péči při hraní i psaní a v obou případech je výsledkem dílo čirého zaujetí pro věc. Z dalších větších testů za zmínku stojí The Club, Resident Evil Umbrella Chronicles a Silent Hill Origins Jiřího Pavlovského, BlackSite a Crysis Petra Bulíře či Contra 4 a Battalion Wars 2 Petra Poláčka.

Next Level 3: Nanebevzetí Burnoutu
i Zdroj: Hrej.cz

Soustředění

Relativně volnější měsíc nám dovolil plně zužitkovat potenciál "středové" rubriky Fokus. Next Level 3 nabízí tři články "pro velké jedlíky" (jak je bylo zvykem uvádět v končícím OPS2). Jakýmsi motivem čísla jsou exkluzivní hry, dvěma nejočekávanějším na PS3 (Metal Gear Solid 4) a Wii (Super Smash Bros. Melee Brawl) se láskyplně věnujeme po šesti stranách, zatímco hodně upovídaná teoretická osmistránka sleduje fenomén exkluzivních her a snaží se zhodnotit jejich význam pro tzv. "konzolové války".

Next Level 3: Nanebevzetí Burnoutu
i Zdroj: Hrej.cz

TNT

V opačném směru se tak dostáváme až k úvodní třetině časopisu, která opět přináší směs novinek, názorů a "eyes-on" preview. Tuto rubriku prostě utváří mediální víření kolem videoher, co nás minulý měsíc zaujalo? Přinášíme první obrázky z remaku Golden Axe, dvě strany věnujeme osmdesátkové nostalgii v Ghostbusters, další dvě podivně půvabné anime válce ve Battlefield Valkyrie a další střípky o hrách jako Deus Ex 3, Rainbow Six Vegas 2, Saints Row 2, Legendary The Box, Nights Journey Of Dreams či de Blob. Inkognito zachytilo zprávy o brzkém ohlášení nového Tomb Raidera, Grafoman nakreslil mapu exotických vývojářů a v polemice se řeší otázka, zda se do roka stane z Xboxu 360 opravdu mainstreamová platforma.

Next Level 3: Nanebevzetí Burnoutu
i Zdroj: Hrej.cz

To vše a mnohem víc v Next Levelu číslo 3, který je na stáncích naposledy v zaváděcí ceně pouhých 69 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama