New World navštívily stovky tisíc lidí, na serverech se tvoří fronty
i Zdroj: Hrej.cz
New World Novinka New World navštívily stovky tisíc lidí, na serverech se tvoří fronty

New World navštívily stovky tisíc lidí, na serverech se tvoří fronty

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 9. 2021 11:01

MMORPG New World je vnímáno jako další pokus Amazonu etablovat se v herní branži. Vedení Amazon Game Studios věří, že se novinka stane velkým hitem, už nyní můžeme říct, že je o hru velký zájem.

Reklama

  • O New World je velký zájem
  • Servery se potýkají s náporem hráčů
  • Amazon potvrdil, že se nyní nechystá port na konzole

Podle databáze SteamDB se do nového světa nahrnuly stovky tisíc lidí, vrchol hra zaznamenala hned po vydání, kdy bylo naměřeno přes 700 tisíc současně připojených hráčů. New World nicméně nápor nezvládá, servery jsou přeplněné a hráči musí čekat dlouhé fronty, což se samozřejmě projevuje v hodnocení.

Žánr MMORPG si našel své místo i na konzolích, Amazon se však touto cestou vydat nehodlá. Na Twitteru potvrdil, že New World v dohledné době bude k dispozici pouze na PC. Majitelé konzolí si tak budou muset nechat zajít chuť. Ale kdo ví, třeba skutečně půjde o velký hit, v takovém případě by se Amazon portu pro konzole jistě nebránil.

Ke hře nedávno vyšel i epický launch trailer, který si můžete pustit níže. Mimo jiné naznačuje také hodnocení některých magazínů. Máte s New World vlastní zkušenosti? Podělte se o své dojmy v komentářích.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama