Netflix pokračuje v "boji proti hrám", kupuje další herní studio
i Zdroj: Boss Fight Entertainment
Novinka Netflix pokračuje v "boji proti hrám", kupuje další herní studio

Netflix pokračuje v "boji proti hrám", kupuje další herní studio

Radek Raudenský

Radek Raudenský

25. 3. 2022 11:19

Netflix pokračuje ve svém tažení za širokou nabídkou her. Na začátku března jsme vás informovali o akvizici studia Next Games, ani to ale očividně nestačí a dnes nám streamovací platforma představila další studio, které zamíří pod křídla seriálového giganta.

Reklama

  • Netflix kupuje další herní studio
  • Mobilní vývojáři Boss Fight zatím neprozrazují, na čem pracují
  • Nebyla zveřejněna ani cena akvizice

Cílem další transakce se stalo studio Boss Fight, zaměstnávající 130 lidí. Mezi poslední projekty patří například Dungeon Boss, vývojáři ale mají zkušenosti i s velkými projekty od Zyngy či Microsoftu. Ty vyzdvihl i Amir Rahimi, viceprezident herní divize Netflixu. „Velké zkušenosti studia s tvorbou oblíbených her napříč žánry nám pomůže poskytnout uživatelům Netflixu skvělé hry, které mohou hrát kdykoliv a kdekoliv.“

Boss Fight ve svém vyjádření vyjádřilo nadšení. „Misí našeho studia je přinášet jednoduché, krásné a zábavné hry. Slib Netflixu nabízet hry bez reklam v rámci předplatného nám dovolí zaměřit se na skvělé hry bez toho, abychom museli řešit monetizaci. Jsme opravdu nadšení z toho, že se připojíme k Netflixu, díky čemuž můžeme pokračovat v tom, co milujeme, a zároveň budeme budovat budoucnost her na Netflixu.“ Cena akvizice bohužel nebyla zveřejněna. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama