Nerf připravuje nový, stylový Needler z Halo Infinite
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Nerf připravuje nový, stylový Needler z Halo Infinite

Nerf připravuje nový, stylový Needler z Halo Infinite

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

25. 10. 2021 09:46

Společnosti 343 Industries a Hasbro se opět spojily ve snaze přinést další zajímavé hračky pro fanoušky sci-fi ságy Halo. A tentokrát vypadá výsledek až překvapivě působivě, na trh se totiž chystá prémiový blaster inspirovaný kultovní plazmovou zbraní Needler. Ten nabídne bubínkový zásobník na deset šipek a především drsný design se světelnými efekty.

Reklama

  • Výrobce hraček Nerf představil nový, prémiový Needler
  • Má plně motorizovaný střílecí mechanismus, podsvícené jehly a zvukové efekty
  • Zároveň je koncipován jako výstavní kus
  • Do prodeje půjde až na konci příštího roku, předobjednávky ale běží už nyní

Výrobce hraček už jeden Nerf Needler nabízí, jde ale o drobounkou, čistě mechanickou pistoli spíše inspirovanou oblíbenou zbraní. Ostatně tento základní model stojí jen 11 dolarů (v přepočtu zhruba 240 korun). Prémiová novinka vyjde dle současného plánu hráče na 100 dolarů (v přepočtu zhruba 2200 korun) a bude výrazně větší a robustnější.

Kromě bubnu na deset šipek zbraň využívá šest tužkových baterií pro napájení. Vedle střílecího mechanismu pohánějí podsvětlení. Podobně jako ve hrách se zbraň rozzáří růžovými jehlami krystalů a svítit má i ústí hlavně. Střelbu zároveň doprovodí důvěrně známé zvukové efekty. Snad jedinou funkcí, která bude chybět, je automatické navádění projektilů. Takhle daleko bohužel ještě vývoj nedošel, tak snad až v roce 2552…

Novinku je možné předobjednat například na Amazonu. Zatím ale není dostupná v oficiálních českých distribucích, je tedy třeba počítat s velmi vysokým dopravným. Dle odhadu Amazonu vás prémiový Needler i s dopravou vyjde na zhruba 145 dolarů (zhruba 3200 korun). Dalším úskalím je datum vydání. Předobjednávky totiž byly spuštěny, hračka ale na trh oficiálně přijde až 1. prosince příštího roku.

Tak jako tak jde o zajímavý sběratelský artikl, který možná sběratelští fanoušci Halo ocení více, než děti, které by si s pistolí hrály. Ostatně je k Needleru dodáván i výstavkový stojánek, zbraň lze přepnout do výstavkového režimu, ve kterém září všechny podsvícené součástky a zároveň výrobek přijde v efektní krabici.

Hračka byla představena k příležitosti vydání Halo Infinite. To snad konečně dorazí 8. prosince na Xbox One, Xbox Series a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama