Nejnovější verze AMD FSR dorazila do první pětice her
i Zdroj: PlayStation Publishing LLC / Guerrilla / Nixxes Software
Marvel's Spider-Man Remaster Novinka Nejnovější verze AMD FSR dorazila do první pětice her

Nejnovější verze AMD FSR dorazila do první pětice her

David Bernard

David Bernard

29. 6. 2024 13:50

Společnost AMD vydala novou verzi technologie FidleityFX Super Resolution. Iterace s označením AMD FSR 3.1 si klade za cíl zvýšenou kvalitu obrazu a samostatně fungující generování snímků. První pětice her, ve kterých si FSR 3.1 můžete vyzkoušet, pochází z portfolia nizozemského studia Nixxes Software, které se zaměřuje na PC porty.

Reklama

  • Společnost AMD vydala novou verzi technologie FSR
  • AMD FSR 3.1 si debut odbyla v pětici PC portů, které vznikly ve studiu Nixxes Software
  • Cílem nové verze je zlepšení kvality obrazu a nezávislé generování snímků
  • Podpora dalších titulů bude následovat

Společnost AMD vydala novou verzi technologie FSR (FidleityFX Super Resolution), která poskytuje upscaling a generování snímků. Firma prostřednictvím blogového příspěvku oznámila, že je iterace s označením AMD FSR 3.1 nově dostupná v první pětici herních titulů. Jedná se o PC porty, které vznikly pod křídly nizozemského studia Nixxes Software.

AMD FSR 3.1 si tak nově užijeme ve hrách Spider-Man Remastered, Spider-Man: Miles Morales, Ratchet and Clank: Rift Apart, Horizon: Forbidden West Complete Edition a Ghost of Tsushima Director's Cut. Ke zmíněným titulům se v září přidá i PC port oceňovaného God of War Ragnarök a další hry budou následovat. Nejnovější verze AMD FSR si klade za cíl zvýšenou kvalitu obrazu a samostatně fungující generování snímků, což v praxi znamená, že jej bude možné využívat společně s konkurenčními technologiemi NVIDIA DLSS a Intel XeSS. Jak funguje a vypadá AMD FSR 3.1 v praxi, se můžete podívat v technologickém videorozboru, do kterého se pustil Youtuber jménem Ancient Gameplays.

Starfield se dočkal aktualizace s oficiální podporou DLSS
i Zdroj: Bethesda Game Studios

Starfield se dočkal aktualizace s oficiální podporou DLSS

Po několika beta testech vydala Bethesda očekávaný update pro Starfield. Nová aktualizace přidává oficiální podporu DLSS,…

21. 11. 2023 09:00
3
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama