Nejlepší Lego hry pro telefony: Star Wars, Batman a méně známý klenot
i Zdroj: Google Play / Lego
Mobilní hraní Novinka Nejlepší Lego hry pro telefony: Star Wars, Batman a méně známý klenot

Nejlepší Lego hry pro telefony: Star Wars, Batman a méně známý klenot

Jakub Fišer

Jakub Fišer

22. 6. 2022 08:35

Za ty roky ve vývoji se Lego hry staly jakýmsi vlastním žánrem. Snoubí v sobě prvky akční adventury s dobře umístěnými vtípky, které pobaví hráče napříč celým věkovým spektrem. Mnoho oficiálních Lego her je dostupných i na mobilní telefony, které jsou ty nejlepší?

Reklama

  • Lego hry patří k nejoblíbenějším žánrům videoher vůbec
  • Vyzkoušejte jejich verzi Hvězdných válek nebo komiksového Batmana
  • Pokud vás zajímá spíše kolonizace Marsu a lety do vesmíru, zkuste Explorers

Lego Star Wars: The Complete Saga

Ve světě Lego her bývají kostičkové Hvězdné války označované za vůbec nejlépe zpracované. I proto volíme jednu z her na našem seznamu právě kompletní ságu Star Wars. Hra obsahuje 1. až 6. díl přepracovaný do Lego světa, samozřejmě s dobře známými postavami a událostmi.

Nejlepší Lego hry pro telefony: Star Wars, Batman a méně známý klenot
i Zdroj: Google Play / Lego

Jak už to u Lego her bývá, dávají si za úkol vyprávět známý příběh vtipnou a hravou formou. Tvůrci lákají na 36 příběhových úrovní a přes 120 hratelných postav. Samotná hra má však podle některých reakcí starší grafiku. Na vašem telefonu či tabletu budete potřebovat 1,44 GB místa. Pokud jde o cenu, na iPhonech a iPadech je The Complete Saga zdarma, na Androidu stojí 199 Kč včetně DPH.

Lego City Explorers

Další hra z univerza dánské stavebnice nás vezme do vesmíru. Jakožto společnost inspirovaná agenturou NASA budete mít za úkol dopravit vaši raketu na oběžnou dráhu a ještě dál. Kromě toho se budou konstruovat různá vozítka pro pohyb po jiných planetách, také základny a ubikace pro astronauty. Přímo ve hře si dokonce můžete přehrávat videa skutečných astronautů NASA, kupříkladu pro inspiraci.

Nejlepší Lego hry pro telefony: Star Wars, Batman a méně známý klenot
i Zdroj: Google Play / Lego

Dobrou zprávou je, že Lego City Explorers je kompletně zdarma, neobsahuje dokonce ani mikrotransakce. Stejně jako Star Wars, i Explorers je k mání jak na Android, tak na iPhony a iPady. Připravte si cca 300 MB na úložišti.

Lego Batman: DC Super Heroes

A nyní něco pro fanoušky superhrdinů. V kostičkovém zpracování Batmana a jeho kolegů z DC Comics prožijete hlavní příběh za netopýřího muže, Supermana, Flashe, Green Lanterna a dalších. Proti vám budou stát ikoničtí záporáci, jako Joker nebo Lex Luthor. Ve hře je až 80 hratelných postav, které si můžete postupně vylepšovat a nasazovat jim novější vybavení.

Lego Batman: DC Super Heroes je k dispozici pouze pro iOS a iPadOS, a to za cenu 129 Kč včetně DPH. Na Androidu zkuste hledat obdobnou hříčku jménem Lego Batman: Beyond Gotham, která vyjde na 139,99 Kč.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama