Nejdražší DLC v historii? Nový balíček lodí ve Star Citizen si koupíte za milion
i Zdroj: Cloud Imperium Games
Star Citizen Novinka Nejdražší DLC v historii? Nový balíček lodí ve Star Citizen si koupíte za milion

Nejdražší DLC v historii? Nový balíček lodí ve Star Citizen si koupíte za milion

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5. 1. 2024 12:00 4

Sci-fi obchodní a bojová simulace Star Citizen představila nový digitální balíček lodí Legatus 2953, který stojí víc než dvě nová auta.

Reklama

  • Balíček všech lodí stojí 48 000 dolarů (v přepočtu asi 1 milion korun)
  • Zakoupit ho mohou pouze členové VIP klubu Chairman's Club

Balíček Legatus 2953 od Star Citizen, který obsahuje všechny lodě ze hry, přijde kupující na neuvěřitelných 48 000 dolarů (v přepočtu asi 1 milion korun). Za cenu srovnatelnou s několika levnějšími auty si můžete pořídit více než 175 virtuálních vesmírných lodí. Ani tím absurdita nekončí, protože Legatus 2953 si mohou zakoupit pouze hráči, kteří jsou ve VIP klubu Chairman's Club, do něhož se dostanete pouze v případě, že jste za hru dosud utratili více než 1 000 dolarů (cca 22 500 korun). Star Citizen nabízí balíčky Legatus už od roku 2018 a v komunitě byly vždy proslulé svými přemrštěnými cenami, přičemž první z nich stál „pouhých” 27 000 dolarů (cca 610 000 korun).

Na všechny lodě v nabídce si můžete samozřejmě vydělat i hraním, protože se dají zakoupit klasickou herní měnou. Pokud však máte „pár korun“ navíc, můžete ušetřit čas. 

Alpha verze Star Citizen obdržela novou aktualizaci
i Zdroj: Cloud Imperium Games

Alpha verze Star Citizen obdržela novou aktualizaci

Kontroverzní vesmírná hra Star Citizen obdržela nový update. Aktualizace nese jméno Mission Ready a pořadové číslo 3.21.…

21. 10. 2023 12:00

Hra sice nedávno obdržela novou aktualizaci, ale plná verze 11 let vyvíjené Star Citizen je zatím v nedohlednu. Tvůrcům z Cloud Imperium Games se podařilo v crowdfundingové kampani vybrat přes 600 milonů dolarů. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama