Nehýbejte se, nebo vás sežerou. V Jurassic Park: Survival vám půjde o krk
i Zdroj: Universal Studios / Saber Interactive
Jurassic Park: Survival Novinka Nehýbejte se, nebo vás sežerou. V Jurassic Park: Survival vám půjde o krk

Nehýbejte se, nebo vás sežerou. V Jurassic Park: Survival vám půjde o krk

David Bernard

David Bernard

10. 12. 2023 14:00

Přerývaný dech a splašený tlukot srdce. Pomalu se blížící raptoři, kteří se těší, až vás ochutnají. Musíte uniknout, ale nesmíte vydat ani hlásku. Tedy za předpokladu, že se chcete dožít rána. Jurassic Park: Survival nabídne nervy drásající dobrodružství, ve kterém vám půjde o to nejcennější, o život.

Reklama

  • V Jurassic Park: Survival budete bojovat o holý život
  • Děj hry se odehrává pouhý den po událostech prvního filmu
  • Ostrov Isla Nublar nabídne známé lokace
  • Prim bude hrát kradmý postup
  • Atmosféra bude umocněna pohledem z první osoby

Kdo by neměl rád dinosaury. Společnost Universal Studios oznámila novou akční adventuru z pohledu první osoby, kterou vyvíjí tvůrčí celek Saber Interactive. Jurassic Park: Survival nabídne atmosférický boj o přežití, zasazený do prostředí kultovního Jurského parku. Děj hry se odehrává pouhý den po událostech z prvního filmového snímku. Hlavní hrdinka, vědkyně Maya Joshi, která na ostrově Isla Nublar prováděla výzkum pod křídly společnosti InGen, nestihla evakuaci a ocitá se ve velmi nepříjemné situaci. Všude okolo jsou krvelačná zvířata, která by mimo učebnice neměla existovat. 

Tvůrci slibují detailní průzkum ostrova Isla Nublar, který má přetékat roztodivnými tvory a nástrahami. Vaší nejsilnější zbraní bude obratnost a důvtip. Neočekávejte, že se do prehistorických tvorů pustíte ve stylu Johna Ramba. Vaší největší šancí na přežití bude často zběsilý úprk či nalezení vhodného úkrytu. Díky tomu by mohla hra Jurassic Park: Survival nabídnout opravdu nervy drásající hratelnost. Tvůrci prozatím neodhalili datum vydání. Titul by měl dorazit na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama