Necromunda: Hired Gun ukazuje úpravu zbraní i psa. Akční hratelnost okoření vystřelovací hák
i Zdroj: Hrej.cz
Necromunda: Hired Gun Novinka Necromunda: Hired Gun ukazuje úpravu zbraní i psa. Akční hratelnost okoření vystřelovací hák

Necromunda: Hired Gun ukazuje úpravu zbraní i psa. Akční hratelnost okoření vystřelovací hák

Radek Raudenský

Radek Raudenský

20. 5. 2021 16:10

O akční a dynamické střílečky nebude v letošním roce nouze. Dnes jsme vás informovali o traileru k Shadow Warrior 3, který představoval zbraně hlavního hrdiny, nyní se můžeme podívat i na hratelnost a další gameplay záběry z Necromunda: Hired Gun od Streum On Studio.

Reklama

  • Necromunda: Hired Gun ukazuje další záběry ze hry
  • Úpravu zbraní, psa i použití zbraní - to vše ukazuje trailer Friends Forever

Necromunda není jejich prvotina, posledním titulem byl Space Hulk: Deathwing, taktéž zasazený do světa Warhammeru. Tvůrci se snažili přinést dynamickou střílečku, moc se jim to ale nepovedlo – Martin Synek udělil hře známku 4/10. S Necromundou, alespoň dle dostupných záběrů, by mohla být situace výrazně lepší.

Nový trailer Friends Forever se soustředí téměř na vše. Kromě prostřihů na chaos a akci se můžeme podívat například na rozsáhlou úpravu zbraní, a také na hráčova čtyřnohého přítele. Ten se může proměnit v obrněnou krvežíznivou bestii.

V soubojích ale nebudeme využívat jen zbraně či psa. Nechybí také speciální schopnosti či vystřelovací hák, který celou hratelnost ještě o něco ozvláštní. Necromunda: Hired Gun vychází 1. července na PC, PS4/5, Xboxu One a Xbox Series.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama