NCSoft oznámil Lineage W. MMORPG naváže na odkaz předchozích dílů, vyjít by mělo letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NCSoft oznámil Lineage W. MMORPG naváže na odkaz předchozích dílů, vyjít by mělo letos

NCSoft oznámil Lineage W. MMORPG naváže na odkaz předchozích dílů, vyjít by mělo letos

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 8. 2021 13:10

Možná se také řadíte mezi náruživé hráče, kteří kus svého života zasvětili budování virtuální postavičky v nějakém MMORPG. Výběr byl vždy velmi široký, i nadále přežívá nesmrtelný World of Warcraft, fantasy alternativa v podobě Guild Wars, najdou se ale i sci-fi počiny, třeba Star Wars: The Old Republic. Své místo měla i tradiční série Lineage. A ta brzy znovu ožije.

Reklama

  • Lineage W vyjde během letošního roku na PC a na mobilních platformách
  • V příštím roce zamíří i na konzole
  • Autoři slibují, že naváže na předchozí díly
  • K dispozici jsou první ukázky a gameplay záběry

NCSoft dnes totiž oznámil Lineage W, izometrické MMORPG, které hodlá navázat na odkaz předchozích dílů. Hra vyjde ještě letos na PC a na mobilních platformách, v průběhu příštího roku by se měla objevit i na platformách PlayStation 5 a Nintendo Switch. O konzolích od Microsoftu nicméně nepadlo jediné slovo.

Z komentáře přímo od vývojářů vyplývá, že Lineage W přímo vychází z předchozích her, novinka je dokonce označena jako kompilace obsahu za posledních 24 let. Autoři staví zážitek na základních pilířích, kam podle nich patří hlavně bitvy a důraz na čest. 

Hráče tentokrát chtějí spojit v jednom globálním serveru, kde se potkají nehledě na platformu. Údajně nebude žádný problém v kooperaci, pro tyto účely připravují šikovné vychytávky, například automatický převod mluveného slova do textové formy, v plánu je dokonce umělá inteligence zajišťující překlad do konkrétních jazyků, aby si všichni rozuměli. 

NCSoft dále slibuje klasickou dark-fantasy, hráči se mohou těšit na poutavé příběhy. Soubojový systém by měl být veteránům této série povědomý, stejně jako možnosti v tvorbě klanů a dalších aliancí. Na YouTube se objevilo hned několik videí, z nichž můžete nasát první dojmy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama