NBA 2K22 odstartovalo svou druhou sezónu. Přináší přídavek kosmetických doplňků i režim Rebirth
i Zdroj: Hrej.cz
NBA 2K22 Novinka NBA 2K22 odstartovalo svou druhou sezónu. Přináší přídavek kosmetických doplňků i režim Rebirth

NBA 2K22 odstartovalo svou druhou sezónu. Přináší přídavek kosmetických doplňků i režim Rebirth

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

24. 10. 2021 11:30

Letošní ročník basketbalové série NBA 2K, který si u nás v recenzi (nejen) pro násilné protežování reklam a monetizace nevysloužil největší chválu, ukazuje úctyhodnou porci nového obsahu. V rámci již proběhlého startu druhé sezóny dochází na větší příklon k budování vlastního impéria a navýšení počtu odměn.

Reklama

  • NBA 2K22 úspěšně započalo tento týden svou druhou sezónu 
  • Přináší změnu do kariérního režimu, vizuálních doplňků i režimu MyTeam

Přibližně šest týdnů po  vydání plné verze přichází vývojáři NBA 2K22 s akcentem progrese. Režim MyCareer se v základu rozrůstá o novu sadu odměn (viz obrázek níže), zatímco jeho přídavek Rebirth umožňuje hráčům začít od nuly bez nutnosti zdlouhavého grindu. 

K samotnému odemčení  bonusového režimu, kde hráč startuje na hodnotě 90 v celkovém hodnocení, je třeba některého z hráčů na toto hodnocení nejprve dostat a poté s ním navíc splnit 10 zápasů 3v3 (v City) či 2v2 (v Neighborhood). Taktéž je namístě dodat, že uložená pozice z Rebirth a z běžného hraní MyCareer je ve hře oddělena, umožnujíc tak průběžné přepínání mezi oběma režimy.

NBA 2K22 odstartovalo svou druhou sezónu. Přináší přídavek kosmetických doplňků i režim Rebirth
i Zdroj: Hrej.cz

Novinkou pro komunitní centrum City, které je namísto Neighborhoodu dostupné na současné generaci, je uspořádání trojice speciálních eventů Mobil 1 Grand Prix, Ruffles 4-Point Ridge Tournament a Kia Challenge. Z hlediska karetního režimu MyTeam jdoucí ve šlépějích populárního, byť kritizovaného FIFA Ultimate Team dochází zase na přidání třídy karet pro týmové kouče, kdežto u hudby přichází 12 nových skladeb od Columbia Records. Dílčích změn v jednotlivých systémech a mechanismech je ale při zvážení všech detailů násobně více. Pro jejich kompletní výpis odkazujeme proto zvídavé čtenáře na oficiální stránku autorů.

NBA 2K22 odstartovalo svou druhou sezónu 22. října. Pro více informací o hře jako takové se můžete začít do naší nedávné recenze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama