Na Switch během příštího měsíce zamíří Assassin’s Creed: The Ezio Collection
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Switch během příštího měsíce zamíří Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Na Switch během příštího měsíce zamíří Assassin’s Creed: The Ezio Collection

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 1. 2022 10:01 1

V prosinci se šuškalo, že by Assassin’s Creed: The Ezio Collection mohla dorazit na konzoli Nintendo Switch. Ubisoft nyní informaci oficiálně potvrzuje a přináší bližší detaily.

Reklama


Patrně nejde o žádné velké překvapení. V roce 2019 se zde v rámci The Rebel Collection objevily díly Assassin’s Creed 4: Black Flag a Assassin’s Creed Rogue, z nichž měli majitelé hybridní konzole velkou radost. Bylo tedy jen otázkou času, než Ubisoft ve spolupráci s Nintendem nabídne i starší kousky.

Kolekce původně vyšla v roce 2016 na konzolích PlayStation 4 a Xbox One. Zahrnuje Assassin’s Creed 2, Assassin’s Creed Brotherhood a Assassin’s Creed Revelations, k tomu je přibalen i veškerý dodatečný obsah, který obohatil základní verze. Nechybí ani krátké filmy rozšiřující příběh Ezia, jde o snímky s podtituly Lineage a Embers. Hráči se naopak zřejmě budou muset obejít bez multiplayeru, zmíněny jsou totiž pouze singleplayerové kampaně.

Hry se navíc dočkaly dodatečné péče, aby reflektovaly specifické vlastnosti Switche, což se odráží například v dotykovém ovládání. Kolekce vyjde už během příštího měsíce, konkrétně 17. února, cena odpovídá 40 dolarům. Oznámení samozřejmě doprovází také trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama