Na PC podle insidera míří hned několik portů PlayStation exkluzivit. Bloodborne ve výčtu chybí
i Zdroj: Hrej.cz
Bloodborne Novinka Na PC podle insidera míří hned několik portů PlayStation exkluzivit. Bloodborne ve výčtu chybí

Na PC podle insidera míří hned několik portů PlayStation exkluzivit. Bloodborne ve výčtu chybí

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 7. 2021 09:47 2

Hráči na PC už měli možnost ochutnat vybrané tituly původně určené pro konzole PlayStation, konkrétně šlo o Horizon Zero Dawn a Days Gone. Další by měly brzy následovat, skutečnost ostatně potvrdil sám Jim Ryan, prezident Sony Interactive Entertainment. Které to ale budou?

Reklama

  • Insider promluvil o PlayStation exkluzivtách, které v nejbližší době zamíří na PC
  • Bloodborne ve výčtu chybí
  • Další na řadě je zřejmě Uncharted 4

Často zaznívá, že by mezi chystanými porty mohla být také oblíbená soulsovka Bloodborne. K této možnosti se vyjádřil Lance McDonald, který se řadí mezi ověřené insidery. Podle jeho informací se ale titul od FromSoftware v nejbližší době na PC nepodívá. “Vím o několika chystaných PC portech PlayStation exkluzivit, ani jeden z nich bohužel není Bloodborne.” McDonald nicméně věří, že by se Bloodborne i tak mohlo časem objevit.

V souvislostí s Bloodborne se také mluví o možném remasteru, kterého by se mohli dočkat hráči na konzolích PlayStation 5. Ten by podle všeho měl vyjít ještě letos, právě vylepšená verze údajně následně zamíří také na PC, ovšem s menším zpožděním. Snad tedy začátkem příštího roku?

Další na řadě je nyní zřejmě Uncharted 4. Hra totiž figurovala v interní prezentaci určené pro investory, která koncem května unikla na internet. Port však zatím nebyl oficiálně potvrzen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama