Na internet zřejmě unikl playtest nových The Sims. Poběží na Unreal Enginu?
i Zdroj: EA / Maxis
Novinka Na internet zřejmě unikl playtest nových The Sims. Poběží na Unreal Enginu?

Na internet zřejmě unikl playtest nových The Sims. Poběží na Unreal Enginu?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 11. 2022 11:08

I série The Sims se zřejmě dočkala svého prvního velkého úniku. Dle informací Toma Hendersona totiž unikl na internet uzavřený playtest, který probíhal v minulém týdnu. Někteří hráči údajně dokázali hratelný build cracknout a rozšířit mezi své známé.

Reklama

  • Hráči prý získali přístup k playtestu nových The Sims (Project Rene)
  • Měli dokonce obejít potřebu připojení k serverům EA
  • Hra má zatím nabízet velmi detailní návrh interiéru bytu

První herní test probíhal od 25. října a vybraní hráči mohli pozvat až tři další kolegy, aby si vyzkoušeli zatím nespecifikovanou část dříve oznámeného pokračování série The Sims s prozatímním názvem Project Rene. Někteří účastníci ale dokázali libovolně generovat tokeny pro přístup do hry, které pak zpřístupnili hráčům bez oficiálního povolení od EA.

Údajně se také povedlo celý build získat a rozběhat na peer 2 peer bázi, tedy bez nutnosti připojení k oficiálním serverům EA. Problémem je prý to, že hra nemá prakticky žádnou protipirátskou ochranu nebo šifrování, a prototyp běží na dobře známém Unreal Enginu. Zatím není jasné, jestli na něm bude fungovat i finální hra. Teoreticky mohou autoři jen testovat koncepty a později využít vlastní technologie.

Dle příspěvků některých uživatelů Redditu ukázka nabízela stavbu bytu. Hra má údajně nabízet obrovskou míru detailů, včetně možnosti přeskládávat polštáře na gauči nebo nádobí na kuchyňské lince. Uživatel zach26505 dokonce novinku připodobnil k modelovacímu programu pro interiérové designéry. Graficky má být hra podobná čtvrtému dílu, ale test se zaměřoval na multiplayer, kde hráči interér tvoří společnými silami v reálném čase.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama