Na internet unikly údajné záběry z GTA 6
i Zdroj: Rockstar Games
GTA 6 Novinka Na internet unikly údajné záběry z GTA 6

Na internet unikly údajné záběry z GTA 6

David Bernard

David Bernard

2

První upoutávka na pokračování oblíbené série Grand Theft Auto dorazí za pouhých pár dní, ale již včera došlo k potenciálnímu úniku herních záběrů. Spekulovaným zdrojem má být syn jednoho z vývojářů studia Rockstar Games.

Reklama

  • Na internet možná unikly záběry z GTA 6
  • Údajným zdrojem má být syn jednoho z vývojářů studia Rockstar Games
  • Pravost záběrů aktuálně není možné ověřit

Na sociální síti TikTok se objevilo několikavteřinové video, jehož záběry údajně pocházejí z připravovaného pokračování městské akce Grand Theft Auto. Web GTABase.com, který se zabývá tituly od studia Rockstar Games, spekuluje o údajném zdroji úniku. Informace naznačují, že by se mohlo jednat o syna jednoho z vývojářů studia Rockstar Games. 

"Díky zcela neočekávanému zvratu událostí se zdá, že „uniklé“ záběry pocházejí od syna zaměstnance Rockstar Games. V současnosti však neexistuje žádný způsob, jak toto tvrzení ověřit, a to samozřejmě spolu se záběry samotnými," píše GTABase.com v příspěvku na sociální síti X.

První upoutávka na Grand Theft Auto VI dorazí již příští týden
i Zdroj: Rockstar Games

První upoutávka na Grand Theft Auto VI dorazí již příští týden

Společnost Rockstar Games oznámila, že během příštího týdne spatříme první upoutávku na velmi očekávané pokračovaní kultovní…

V případě, že by se únik ukázal být legitimním a nechcete si kazit překvapení, doporučujeme vyčkat na první oficiální upoutávku na Grand Theft Auto 6. Ta dorazí již v úterý 5. prosince, a to v 15:00 našeho času.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama