Na EA Play možná nové Need for Speed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na EA Play možná nové Need for Speed

Na EA Play možná nové Need for Speed

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 6. 2020 16:41
Reklama

Značka Need for Speed se po roce zřejmě znovu přiřítí na obrazovky. Studio Criterion, které se o značku (staro)nově stará, připravuje další díl a z náznaků lze vyčíst, že bychom se odhalení mohli dočkat už 18. června během streamu EA Play Live. Jistě pak víme, že zítra dostane poslední pokračování s podtitulem Heat finální aktualizaci, která přidá podporu meziplatformního hraní.

Stane se tak oficiálně první hrou EA, která podobnou službu nabízí. Nebude navíc nijak omezena, do Palm City mohou bok po boku vyrazit řidiči na Xboxu One, PlayStation 4 a PC. Hra při tom umožní vytvoření seznamu přátel napříč platformami a následné společné hraní. Aktualizace dále opravuje řadu chyb a nedostatků.

Během EA Play se autoři také zaměří na vydání Need for Speed a Need for Speed: Rivals skrze Steam. Kam se podělo předposlední pokračování Payback zůstává záhadou.

Studio Criterion naposledy vytvořilo díl Most Wanted z roku 2012. Od té doby nová pokračování vyvíjel tým Ghost Games. Na začátku letošního roku byl ale tento tým přejmenován na EA Gothenburg a částečně rozpuštěn.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama