Na dohled je prý nová hra s Harrym Potterem. Oznámena by měla být už tento měsíc
i Zdroj: Traveller's Tales / Warner Bros.
Novinka Na dohled je prý nová hra s Harrym Potterem. Oznámena by měla být už tento měsíc

Na dohled je prý nová hra s Harrym Potterem. Oznámena by měla být už tento měsíc

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 8. 2023 09:30

Zprávy o tom, že je ve vývoji nová hra Lego Harry Potter, se už nějakou dobu objevují, a právě tento měsíc to má být oficiální. Podle VGC byl na jihoafrický instagramový účet Warner Bros. totiž nahrána upoutávka, jež byla zase rychle stažena. Na obrázku se podle reference vyskytovala Lego figurka Harryho Pottera a poté přesné datum „25. srpna 2023“. To by bylo poměrně snadno v souladu s Gamescomem, který je naplánován od 23. do 27. srpna, a také s předpokladem, že se hra ukáže právě zde.

Reklama

  • Magazín VGC přinesl zprávu o nově chystané Lego hře ze světa Bradavic
  • Podobně jako Lego Star Wars: The Skywalker Saga má spojit celý příběh Harryho Pottera a odvyprávět jej v jediném titulu
  • K oznámení má dojít 25. srpna, tedy potenciálně na Gamescomu

Podle zpráv bude nová hra s Harry Potterem vytvořená ve stylu Lego Star Wars: The Skywalker Saga – což lze chápat tak, že bude sledovat celý příběh Harryho Pottera. 

Obecně vzato se však asi nedá rozhodnout, zda to bude nutně chronologické. Na rozdíl od několika starších her, které Traveller's Tales (TT) vytvořili (viz poznámka dále), nemusí jít totiž nutně o celistvý příběh, ale možná i kouskovaný, jako právě u Skywalker Saga.

Pokud jde totiž o studio TT a jeho historii, stojí za povšimnutí, že je podepsáno i pod jinými Lego hrami z okolí Bradavic. V rámci let vytvořili hry jako Lego Harry Potter Years 1-4 a Years 5-7, jež vyšly poté i spolu v rámci jednoho balení jako kolekce Lego Harry Potter Collection. 

Jejich nová hra je však prý jiná – tedy alespoň podle VGC. Server komentuje, že mimo úniku osoba obeznámená s projektem potvrdila, že hra kondenzuje celou sérii do jedné jediné hry, a to právě tak, abychom mohli snadněji skákat do našich oblíbených momentů. 

Oficiální oznámení se zdá být taktéž brzo. Jak už padlo, jde údajně o 25. srpna, tedy prostředek Gamescomu, což by pro značku mohlo znamenat už 2. velkou hru v tomto roce – konkrétně po Hogwarts Legacy. 

Simulátor čarodějů a čarodějnic z Bradavic, který jsme dostali v únoru, si ostatně od svého vydání vedl víc než dobře. Už v prvním měsíci se jej prodalo 12 milionů kusů a k tomu byla odhalena i nová hra ve formě Quidditch Champions. Ta si bere na paškál titulní sport famfrpálu, který Hogwarts Legacy opomenulo, přičemž už dříve z ní unikly záběry a také první dojmy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama