Možná se chystají další remaky ze série Silent Hill
i Zdroj: Konami
Silent Hill 2 Novinka Možná se chystají další remaky ze série Silent Hill

Možná se chystají další remaky ze série Silent Hill

Dominik Tománek

Dominik Tománek

3. 11. 2023 08:34

Remake Silent Hill 2 je jedním z nejžádanějších projektů od doby, kdy Capcom s velkým úspěchem oživil sérii Resident Evil. Minulý rok se svým kandidátem přišlo i Konami a oznámilo remake Silent Hill 2. A teď to vypadá, že by těch předělávek mohlo být víc.

Reklama

  • Konami možná omylem odhalilo další remaky a hry ze série Silent Hill 
  • Je možné, že jde jen o překlep

Po letech zvěstí, úniků a spekulací společnost Konami v říjnu minulého roku oficiálně oznámila remake Silent Hill 2. Hru vyvíjí studio Bloober Team, které stojí za moderními hororovými hrami jako Layers of Fear nebo The Medium. Hra The Medium se Silent Hillem silně inspirovala, takže Bloober Team se pro remake Silent Hillu zdá jasnou volbou. V Konami se toho ale možná chystá víc, než jsme si mysleli. Kromě Silent Hill f , Silent Hill Ascension, Silent Hill: Townfall a remaku Silent Hill 2 se totiž možná dočkáme i dalších předělávek. 

Remake Silent Hill 2 nabídne prvotřídní grafiku, slibuje Bloober Team
i Zdroj: Bloober Team / Konami

Remake Silent Hill 2 nabídne prvotřídní grafiku, slibuje Bloober Team

Marketingová ředitelka studia Bloober Team minulý týden vysvětlila, že v rámci příběhu remaku druhého Silent Hillu nedošlo k…

9. 1. 2023 10:28

Jak informoval server VGC, v poslední zprávě o příjmech společnosti Konami se objevila zmínka o remacích Silent Hillu. Ve své zprávě se Konami pochopitelně zmínilo o remaku Metal Gear Solid 3 a poté dodalo, že pracuje také na „remacích a zcela nových dílech série Silent Hill“. Je možné, že množné číslo „remaky“ je pouhým překlepem, ale mohlo by to také naznačovat, že se společnost chystá předělat více her.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama