Monster Hunter Rise se dočká demoverze
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Monster Hunter Rise se dočká demoverze

Monster Hunter Rise se dočká demoverze

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

12. 12. 2020 09:25
Reklama

Letos oznámená Switch exkluzivita Monster Hunter Rise nabídne hráčům před vydáním bezplatnou ochutnávku. O možnosti hru vyzkoušet předčasně v chystané demoverzi informoval trailer v rámci akce The Game Awards 2020.

Podobně jako u dalších her ze stejnojmenné značky, i v tomto případě bude demoverze dostupná v dostatečném předstihu před oficiálním termínem vydání. Konkrétně to momentálně připadá na 26. března 2021, přičemž za zmínku stojí, že využití online funkcí bude u plné verze i dema vyžadovat aktivní předplatné služby Nintendo Switch Online. Hraní v offline režimu, jež některé prvky hratelnosti omezuje, je pak pochopitelně možné i bez tohoto předplatného.

S ohledem na zbylý obsah traileru jsme se dozvěděli, že hra představí další dvě nová monstra, a to poddruhy wyvern Somnacanth a Bishanten. V celkovém součtu známých druhů tak nyní víme už o šestici novýchc monster, která budeme moci ve hře skolit. Co se samotné náplně dema týče, zde pak vývojáři prozatím mlčí, vzhledem k čemuž je otázkou, na které zástupce zvířecí říše zde narazíme.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama