MMORPG New World bylo opět odloženo
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka MMORPG New World bylo opět odloženo

MMORPG New World bylo opět odloženo

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

17. 2. 2021 09:30

Fanoušci žánru MMORPG stále marně vyhlíží New World od Amazonu. Hra byla již několikrát odložena, naposledy na jaro letošního roku. Autoři nicméně už nyní vědí, že se stále neblíží do závěrečné fáze produkce, hra byla tedy znovu posunuta.

Reklama

Skutečnost oznamuje příspěvek na oficiálních stránkách. Autoři odkazují na zpětnou vazbu od hráčů, kteří měli možnost New World předběžně navštívit. Došlo tedy k revizi soubojového systému, zapracovalo se na rozmanitosti úkolů a výbavy, do hry přibyly i nové aktivity, například rybolov. Vývojáři zároveň rozšířili mapu, ta je nyní bohatší o region Reekwater.

Pozornost byla věnována také end-game obsahu, na němž se stále pracuje. Závěrečná fáze hry je také tím hlavním důvodem k dalšímu odkladu. Autoři nechtějí nic podcenit, takže si berou nějaký čas navíc, aby mohli novinku doručit v tom nejlepším možném stavu.

New World tedy otevře své brány až 31. srpna. Ještě předtím se uskuteční uzavřený betatest, jenž odstartuje 20. července. Účastnit se mohou všichni hráči, kteří si hru předobjednají. V betě už budou zpřístupněny veškeré novinky, například nová end-game zóna Ebonscale Reach.

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama