MMO The Day Before připomíná The Division
i Zdroj: Fntastic
Novinka MMO The Day Before připomíná The Division

MMO The Day Before připomíná The Division

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

29. 1. 2021 08:37
Reklama

Naprosto bez varování došlo k oznámení nového titulu The Day Before. Open-wolrd survival MMO se ukázalo v působivém traileru, z jehož sledování vám možná poklesne čelist. Hra by navíc měla vyjít ještě během letošního roku.

Novinka vzniká ve studiu Fntastic, které se zatím může pochlubit pouze jednou jedinou hrou. V říjnu roku 2019 vypustilo do světa survival adventuru The Wild Eight, která se odehrává v zamrzlých lesích divoké Aljašky. Jde sice taktéž o survival, svým pojetím se ale ani vzdáleně nepřibližuje The Day Before.

MMO je zasazené do Spojených států, kde následkem pandemie vypuknul chaos. Pak už stačí jen zmínit vánoční výzdobu a možná si ihned vzpomenete na první The Division, který se snažil navodit podobnou atmosféru.

V ukázce je vidět průzkum prostředí, sbírání potřebných materiálů, nechybí ani přestřelky. Do nich se zapojí další hráči, později také tlející potvory, které přilákaly hlasité výstřely. Autoři se podle všeho zaměřili na vertikální design úrovní, hráči se tedy mohou těšit i na prozkoumávání vysokých mrakodrapů. Tato část je naznačena v závěru ukázky.

Krom realistické grafiky chtějí autoři nabídnout i realistické zbraně, oproti Divizi bude možné také usednout za volant a v případě nouze sešlápnout plynový pedál až na podlahu. Hráči budou navíc součástí kolonie, kde mohou trochu vydechnout a odpočinout si před další akcí, případně se pustit do obchodování s jinými hráči.

The Day Before by chtěli autoři doručit už ve druhém kvartálu letošního roku, což by znamenalo, že je novinka téměř dokončena. Nabízí se samozřejmě otázka, zda si vývojáři budou chtít otestovat stabilitu hry v betaverzi, která by tím pádem mohla přijít velmi brzy. Novinka zatím míří pouze na Steam.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama