Midgar opustíme už na začátku dalšího roku. Mrkněte na bombastickou ukázku z Final Fantasy 7 Rebirth
i Zdroj: Square Enix
Novinka Midgar opustíme už na začátku dalšího roku. Mrkněte na bombastickou ukázku z Final Fantasy 7 Rebirth

Midgar opustíme už na začátku dalšího roku. Mrkněte na bombastickou ukázku z Final Fantasy 7 Rebirth

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 6. 2023 07:40

Jedním z největších překvapení Summer Games Festu, kterým Geoff Keighley už v průběhu schválně trápil zástupy fanoušků, bylo závěrečné odhalení první ukázky z Final Fantasy 7 Rebirth. Titul, jenž navazuje na Final Fantasy 7 Remake z roku 2020 a je druhým dílem chystané trilogie, byl oznámen novým trailerem i oknem vydání. Titulu se dočkáme začátkem příštího roku.

Reklama

  • Final Fantasy 7 Rebirth vyjde podle traileru začátkem dalšího roku
  • Titul vyjde pouze na konzole PS5 a PC a dostane dva fyzické disky

Hned na úvod je třeba zopakovat, že přestože začátek celé trilogie remaků vyšel před třemi lety i na PS4, u Rebirth tomu tak nebude. Titul vyjde pouze na PS5 a PC, a to navíc s tím dodatkem, že to bude na dvou discích místo jednoho, takže mimo grafiky zjevně naroste i obsah.

Pokud jde o ukázku, zde jsou velké změny také. V traileru se vám ukáže nejen pohled na naší postavu Clouda, Aerith a zbytek jeho party ve městě Midgar, ale i široce otevřený svět mimo něj, plný polí a industriálních staveb, kde vystupuje i Yuffie z rozšíření Integrade. Je zde také několik nových pohledů na záporáka Sephirotha, avšak jak už to u něj bývá, o něm raději moc neříkejme. Jelikož by to totiž někdo mohl považovat za spoiler, uveďme pouze to, že jeho činy v traileru hovoří opět samy za sebe a je je lepší vidět než o nich pouze číst.

Samozřejmě, když hovoříme takto o příběhu, někomu by se až mohlo zdát, že zbytek hry je snad stejný; inu, ani to není úplně pravda Jak totiž trailer ukazuje ve více vypjatých scénách, ve hře nechybí ani spousta nové akce, jako např. další bossové i řadoví nepřátelé, stejně jako řada týmových útoků, které předchozí díl neměl a které odrazí rostoucí spojenectví našich hrdinů. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama