Microsoft rozdává gamepady pro Xbox. Při hraní mají vonět jako pizza
i Zdroj: Midjourney (vygenerováno pomocí AI)
Novinka Microsoft rozdává gamepady pro Xbox. Při hraní mají vonět jako pizza

Microsoft rozdává gamepady pro Xbox. Při hraní mají vonět jako pizza

Jakub Fišer

Jakub Fišer

25. 7. 2023 10:30

Zkraje srpna vstoupí do kin nový film Želvy Ninja: Mutantí chaos. Animované dobrodružství se snaží nasednout na trend želvích bojovníků, ke kterému výrazně přispěla i retro hra TMNT: Shredder’s Revenge. A Microsoft si k příležitosti tohoto filmu nachystal speciální edici ovladače pro konzole Xbox.

Reklama

  • Microsoft vyvinul speciální ovladače pro Xbox navoněné jako pizza
  • Rozdávat je bude zdarma až do 13. srpna, stačí přesdílet příspěvek na X

Ovladače mají zelený povrch a jsou nabízeny ve čtyřech variantách. Jak by vás logicky napadlo, každý želvák má vlastní ovladač: varianta s Leonardem má modré prvky, Donatello fialové, Raphael červené a Michelangelo oranžové.

Ke každému ovladači se dodává také speciální přídavná „pizza“, která je napuštěna vůní typické italské pochoutky. Ne, skutečně nejde o vtip – Microsoft se chlubí tím, že vyrobil první gamepad navoněný jako pizza na světě.

Koupit jej však nebude možné. Microsoft vyhlásil na svém profilu na síti X (dříve Twitter) speciální akci. Stačí přesdílet příspěvek na vlastní účet a budete zahrnuti do slosování, které bude probíhat od 24. července do 13. srpna. Jinak v tuto chvíli není v plánu, že by ovladače s vůní pizzy šly běžně pořídit za peníze.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama