Microsoft představil další osmici her mířící do Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft představil další osmici her mířící do Game Passu

Microsoft představil další osmici her mířící do Game Passu

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 9. 2021 17:30

Ať už na počítači nebo konzoli. Přesně od zítřejšího dne se Xbox Game Pass ve verzi pro PC a Xbox rozvětví o novou čtveřici her, přičemž o týden později dorazí další čtyřčlenná posila. Společně s ní se dozvídáme, které hry se chystají k odchodu a které naopak obohatí i streamovací službu skrze cloud.

Reklama

  • Microsoft uveřejnil chystanou sadu titulů pro Xbox Game Pass
  • Nechybí ani seznam her, které ze služby zanedlouho zmizí

Konkrétně od 2. září se nabídka Game Passu rozroste o adventurní survival Craftopia (cloud, Xbox, PC), parodii lékařské profese Surgeon Simulator 2 (cloud, Xbox, PC), příběhovou karetku Signs of the Sojourne (cloud, Xbox, PC) a nakonec i polarizující díl série Final Fantasy, Final Fantasy XIII (Xbox, PC)

Přesně o pět dní později, tedy 7. září, dojde následně na příchod vesmírného survivalu Breathedge (cloud, Xbox, PC) a dvojice silně stylizovaných rouge-like RPG Crown Trick (Xbox, PC) a Nuclear Throne (Xbox, PC). Od 9. září se zase přidá hudebně laděná plošinovka od vydavatelství Annapurna, The Artful Escape (Xbox, PC)

Microsoft představil další osmici her mířící do Game Passu
i Zdroj: Hrej.cz

Spolu s herním přílivem jde ruku v ruce také odliv. Už 13. září se proto rozloučíme s prvním dílem Red Dead Redemption (cloud, Xbox) a od 15. září s Forza Motorsport 7 (cloud, Xbox, PC), Thronebreaker: The Witcher Tales (cloud, Xbox), Company of Heroes 2 (PC), Disgaea 4 (PC), The Dark Crystal: Age of Resistance Tactics (cloud, Xbox, and PC) a Hotshot Racing (cloud, Xbox).

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama