Microsoft oznámil další sadu titulů pro Game Pass a Cloud
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Microsoft oznámil další sadu titulů pro Game Pass a Cloud

Microsoft oznámil další sadu titulů pro Game Pass a Cloud

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

3. 8. 2021 16:55 3

Hráči, kteří na pravidelné bázi využívají předplatného Xbox Game Pass, se mohou už od tohoto čtvrtka těšit na další sedmici titulů. Hned v průběhu dalšího týdne se navíc připojí i cenami ověnčené Hades, jehož příchod na Xbox a PlayStation byl potvrzen v červnu.

Reklama

  • Microsoft odhalil seznam her, které rozšíří i opustí Xbox Game Pass

Sedmidílná sestava, která do Game Passu na Xboxu i PC zamíří už 5. srpna, obsáhne: Curse of the Dead Gods (Cloud, Xbox a PC), Dodgeball Academia (Cloud, Xbox a PC), Katamari Damacy Reroll (Cloud, Xbox a PC), Lumines Remastered (Cloud, Xbox a PC), Skate (Xbox), Skate 3 (Cloud) a Starmancer (Game Preview pro PC).

Počátkem 12. srpnem se do seznamu dále připojí i stylizované závodění Art of Rally (Cloud, Xbox a PC), následované 13. srpna přidáním Hades (Cloud, Xbox a PC) a zakončené 17. srpna karetní kolekcí Microsoft Solitaire Collection: Premium Edition (PC). 

Microsoft oznámil další sadu titulů pro Game Pass a Cloud
i Zdroj: Hrej.cz

Podobně jako dříve, přidání nových her do bezbřehého výčtu Game Passu předznamenává i odstranění některých ze starších přítomných kousků. Pakliže jste si tedy do dnešního dne ze svého volna neukousli dostatek času na Grand Theft Auto V, měli byste si raději pospíšit. Váš čas se definitivně nachýlí 8. srpna, přičemž o týden později, přesněji 15. srpna, dojde v rámci Game Passu i na odstranění: Ape Out (PC), Crossing Souls (PC), Darksiders Genesis (Cloud, Xbox a PC), Don’t Starve (Cloud, Xbox a PC), Final Fantasy VII (Xbox a PC) a Train Sim World 2020 (Cloud, Xbox a PC).

Na druhou stranu, už od 10. srpna bude na konzolích v rámci spojení s EA Play do Ultimate verze Game Passu zahrnuta i pětice závodních her: DiRT 4, DiRT Rally, DiRT Rally 2.0, F1 2020 a GRID.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama