Microsoft Flight Simulator mění podobu severských zemí a prozrazuje novinky konzolové verze
i Zdroj: Hrej.cz
Microsoft Flight Simulator Novinka Microsoft Flight Simulator mění podobu severských zemí a prozrazuje novinky konzolové verze

Microsoft Flight Simulator mění podobu severských zemí a prozrazuje novinky konzolové verze

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

18. 6. 2021 10:35

Microsoft prostřednictvím práce Asobo Studio uvolnil další aktualizaci ze série World Update. Ruka francouzských vývojářů při úpravách terénu tentokrát padla na země severského původu, díky čemuž se z přidání dominant může těšit Norsko, Finsko, Švédsko, Dánsko i Island.

Reklama

  • Microsoft Flight Simulator obdržel World Update zaměřený na severské země
  • Vedoucí vývoje dále oznámil, že připravovaná konzolová verze nabídne vícero úprav usnadňujících hraní

Nový update pro Microsoft Flight Simulator je dostupný už nyní. Jeho obsah sestává z pozměnění terénu, přidání pěti letišť, úpravy více než sta letišť již přítomných a dodání dalších 78 míst turistického ruchu, které může hráč navštívit. Z konkrétních scenérií se změna více či méně dotkne urbánních i agrárních oblastí, vrcholků hor, fjordů nebo ikonického zpodobnění některých hradů středověké éry.

Vedle zásahů do herního světa se za každou z pěti zemí přidá aktivita z kategorie Bush Trips, umožňující volbu z předdefinovaných trajektorií letu. Jejich plnění nás zavede do oblasti Dánského ostrova Bornholm, Islandského města Ísafjörður nebo trojice mezinárodních letišť Stockholm Arlanda (Švédsko), Špicberky (Norsko) a Vaasa (Finsko).

Pospolu s představením novinek nového updatu se ředitel vývoje Microsoft Flight Simulator, Jorg Neumann, nechal na včerejším Xbox Games Showcase Extended slyšet, že chystaná konzolová verze představí rovněž pět základních úprav.

Tou první je zahrnutí 10 objevných letů, během nichž budou hráči instruováni k základním úkonům, které potřebují k osvojení základů. Druhým přídavkem bude pak možnost vizuálního označení bodů zájmu, a to jak na přítomné herní mapě, tak i při vlastním pohledu z kokpitu letadla.

Třetí novinka opětovně navrací pozornost ke křivce učení. Jejím cílem bude přepracování systému tutoriálů, které budou nově početnější (22 oproti 8), ale zato o poznání kratší a daleko více orientované na jeden konkrétní úkon. Průběžné plnění těchto úkolů zavede příležitostně hráče také k využívání čtvrtého plánovaného bodu – přidání leteckého asistenta – který bude schopen převzít kontrolu nad pilotovaným letounem, a umožní tak nerušené pozorování okolních scenérií.

Poslední představená novinka naopak výhradně poslouží hráčům aktivním. Jak už její název napovídá, Land Anywhere dá hráčům příležitost přistát v prostranství vodních ploch, zasněžených plání nebo lánů k tomu určené pevniny. Návrat na zem se tak již neomezuje pouze na bezpečí letiště.

Možnost plného využití všech funkcí dostanou konzoloví hráči v doprovodu oznámeného Top Gun DLC už 27. července, kdy hra vychází pro Xbox Series X|S. Na Xbox One se hra dodatečně objeví formou cloudového hraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama