Forza Horizon 5 Novinka Mexiko ve Forze Horizon 5 se odhaluje v plné kráse. Jaké závodní hřiště dostaneme?

Mexiko ve Forze Horizon 5 se odhaluje v plné kráse. Jaké závodní hřiště dostaneme?

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 8. 2021 15:57

Studio Playground Games na oficiálním twitterovém kanálu Forza Horizon konečně odhalilo kompletní mapu Mexika, dějiště připravovaného pátého dílu. Mapa je platná pro letní období dešťů, ve Forze Horizon 5 se tedy budeme opět setkávat se střídáním ročních období, jen bude vzhledem k lokaci a povaze mexického podnebí mít úplně jiný charakter.

Reklama

  • Autoři odhalují celou mapu Forzy Horizon 5
  • Nabídne 11 biomů, má být o polovinu větší než ve čtyřce

Mapě jasně dominuje vulkán La Gran Caldera mírně západně od středu mapy. Dále na západ se země mění ve vyprahlé území s dunami, kde se jistě najdou příznivci bugin. Směrem na jih najdeme jednu z několika menších usedlostí, Mulegé. Od oblasti vulkánu ji odděluje velmi důležitá součást každé mapy Horizon, dálnice. Ta vypadá dostatečně dlouze a bude jistě sloužit jako ideální místo k testování maximální rychlosti drahých hypersportů.

Mexiko ve Forze Horizon 5 se odhaluje v plné kráse. Jaké závodní hřiště dostaneme?
i Zdroj: Hrej.cz

Dále na středním východě mapy najdeme zemědělské oblasti s barevnými políčky a obřím stadionem El Estadio Horizon. Mírně na sever leží největší město hry, Guanajuato. Jižní hranice mapy lemuje prales žíhaný místní řekou, který ve svém nitru ukrývá starobylou pyramidu Ek Balam. Na východě země pak naleznete prosluněné pláže a letovisko Playa Azul.

Dle autorů by měla být mapa o zhruba 50 procent větší než její skotský předchůdce. Nabízí celkem 11 unikátních biomů, které nabízí mimo jiné charakteristické ozvučení. Podrobnější představení najdete ve videu výše.

Forza Horizon 5 vychází 9. listopadu letošního roku na Xbox Series, Xbox One a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama