Metal: Hellsinger nabízí víc než jen metal. Fanoušci můžou díky modům vraždit třeba do rytmu jazzu
i Zdroj: Steam / The Outsiders
Metal: Hellsinger Novinka Metal: Hellsinger nabízí víc než jen metal. Fanoušci můžou díky modům vraždit třeba do rytmu jazzu

Metal: Hellsinger nabízí víc než jen metal. Fanoušci můžou díky modům vraždit třeba do rytmu jazzu

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

28. 9. 2022 11:00

Originální rytmická střílečka Metal: Hellsinger už několik dní plní radostí srdce fanoušků řízné metalové muziky, autoři ale myslí i na hráče s jiným hudebním vkusem. Studio The Outsiders zveřejnilo modovací nástroje umožňující změnit hudební doprovod prakticky na cokoliv.

Reklama

  • Autoři Metal: Hellsinger nabízejí nástroje pro výměnu metalové hudby za jakoukoliv jinou

Oficiální trailer ukazuje například variantu s jazzem. Je fakt, že vraždění démonů dvouhlavňovou brokovnicí do rytmu bubnů a dechových nástrojů přece jen nevypadá tak příhodně, jako s tvrdým metalem, pro fajnšmekry jde ale určitě o zajímavé zpestření. Hráči navíc brzy přijdou s těmi nejšílenějšími nápady a do pár dní bude YouTube bezpochyby plný kombinací s hudbou, která by vás asi nenapadla.

Nástroje pro rozhraní FMOD Studio jsou dostupné všem majitelům původní hry na PC a autoři na oficiálním webu nabízejí i intuitivní návod buď ve formě dokumentu PDF nebo videa. Také je potřeba, aby měla vybraná skladba zafixované tempo, BPM, tedy frekvenci úderů za minutu. Právě na něm totiž hra staví základní mechanismy propojení střelby a odměňování za rytmické zabíjení.

Metal: Hellsinger vyšel 15. září na počítače i konzole Xbox Series a PlayStation 5. My se bohužel k recenzování nedostali, hodnocení kritiků i hráčů na Steamu je ale vysoce pozitivní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama