Megan Fox je v Mortal Kombat 1. Hvězda Transformers nadabovala novou postavu
i Zdroj: NetherRealm Studios
Mortal Kombat 1 Novinka Megan Fox je v Mortal Kombat 1. Hvězda Transformers nadabovala novou postavu

Megan Fox je v Mortal Kombat 1. Hvězda Transformers nadabovala novou postavu

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

7. 9. 2023 10:35

Megan Fox si zahrála nejnovější odhalenou postavu z Mortal Kombat 1. Je jí upírka Nitara. Své dojmy o hraní postavy sdílí herečka v novém videu na YouTube kanálu Mortal Kombat, které Nitaru i poprvé představuje světu.

Reklama

  • Nitara je nejnovější postava pro Mortal Kombat 1
  • Představena je v krátkém videu
  • Tam promlouvá i Megan Fox, která Nitaru nadabovala 

Mortal Kombat 1 je už téměř tady a propagační tým za hrou začal vytahovat své největší trumfy, chytře pošetřené do cílové rovinky. Pár dní zpět jsme se tak mohli podívat na trailer s americkým hercem a wrestlerem Davem Bautistou, nyní hra představuje svou nejnovější postavu.

Tou je upírka Nitara, která se jako hratelná bojovnice objevila naposledy v roce 2006 v Mortal Kombat Armageddon - navrátí se tak po téměř sedmnácti letech absence. 

Nejzajímavější na jejím návratu ale dozajista je, že ji nadabovala Megan Fox, hvězda filmů Michaela Baye. Herečka o zkušenosti s dabováním postavy i svém vztahu k Mortal Kombat promluvila ve videu, které novou postavu představuje světu.

Je upírka, což se mnou očividně z nějakého důvodu rezonuje," směje se herečka při popisu prvních dojmů z postavy. “Myslím si, že to byla příležitost, po které by toužil každý, protože jsme se hrou všichni vyrostli, všichni jsme ji jako malí hráli a je to jedna z nejlepších her všech dob," uzavírá poté video svým názorem na Mortal Kombat.

Krom Megan Fox se v Mortal Kombat 1 objeví i Jean Claude Van Damme. Jeho podoba a hlas mají být propůjčeny díky speciálnímu skinu dalšímu z bojovníků, jímž je Johnny Cage. Ten byl proslulým hercem do značné míry inspirován, mimo jiné řadou speciálních útoků z provazu, ikonického cviku Van Dammea.

Megan Fox je v Mortal Kombat 1. Hvězda Transformers nadabovala novou postavu
i Zdroj: Midway Games
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama