Máte rádi jízdu bokem napřed? Autoři Car Mechanic Simulator představují DRIFTCE, licencovaný simulátor driftování
i Zdroj: Tisková zpráva / 505 Games
Novinka Máte rádi jízdu bokem napřed? Autoři Car Mechanic Simulator představují DRIFTCE, licencovaný simulátor driftování

Máte rádi jízdu bokem napřed? Autoři Car Mechanic Simulator představují DRIFTCE, licencovaný simulátor driftování

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 2. 2023 15:52

Studio ECC Games S.A. a vydavatelství 505 Games představují svou novinku DRIFTCE. V ní chtějí nabídnout autentickou simulaci driftovacích soutěží s licencovanými vozy a tratěmi.

Reklama

  • DRIFTCE od autorů Car Mechanic Simulator slibuje simulaci driftování
  • Hodně prostoru dostane i tuning licencovaných vozů
  • Hra vyjde na jaře pouze na konzole

Titul navazuje na starší DRIFT21 od stejného studia. Autoři opět nezapřou své kořeny a zkušenosti se sérií Car Mechanic Simulator. Zásadní součástí hry tedy bude stavba driftovacího speciálu. Ze základních korpusů bude na výběr z 12 ikon scény, tedy včetně Toyoty AE86, Toyoty GT86, BMW E46 M3 nebo Mazdy RX-7. Pro ty autoři slibují přes 1800 součástek v podobě motorů, zavěšení a dalších možností tuningu. Chybět samozřejmě nebude ani editor polepů

V nabídce herních režimů nemá dle tiskové zprávy chybět kariéra, klasický závod, otevřený sandbox, časovka nebo gymkhana. Velkým lákadlem mají být také realistické tratě, údajně skenované laserem. Zmíněna byla třeba klikatá silnice na hoře Haruna, po které se ve velmi populárním anime Initial D prohání Takumi při rozvážení tofu.

Že se autoři maximálně snaží zalíbit populární driftovací kultuře je tedy více než jasné.

Jak se jim to povede uvidíme někdy během jara, a to na konzolích Xbox a PlayStation. Zda jde o současnou, minulou, nebo obě generace teprve uvidíme. Stejně tak zatím nepadla žádná zmínka o verzi pro počítače.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama