Mashinky dostávají automobily
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mashinky dostávají automobily

Mashinky dostávají automobily

Radek Raudenský

Radek Raudenský

7. 10. 2019 11:53 1
Reklama

Co se z Mashinek za poslední roky stane čekal asi málokdo. Jan Zelený dokázal díky své píli vypracovat takovou hru, kterou si si zamilovalo opravdu spoustu lidí a titul si na Steamu drží velmi kladné hodnocení. Včera navíc Jan Zelený vydal do hry nový update přinášející automobilovou dopravu.

„Když jsem dva roky nazpět vydával Mashinky do programu Předběžného přístupu (Early Access), dal jsem Vám několik slibů co bude ve hře před jejím plným vydáním zahrnuto. Nastínil jsem Vám vizi, na které se toho mnoho nezměnilo a ty dva roky se ji snažím naplnit do posledního puntíku. Ještě nás čeká spousta věcí, ale jsem nesmírně rád, že se dnes posouváme o velký kus vpřed a hrozně se těším na tenhle okamžik, kdy budete moci auta používat všichni.“

Nový update prozatím přidává auta zaměřená na pasažéry či lehčí náklad. Na silnice se objeví i výmoly, železniční přejezdy se závorami a platformy pro vozidla na stanicích. Hráči se dočkali i nové mapy Lake. Pokud vás bude stavění už nudit, můžete do libovolného vozidla nasednout a kochat se přírodou z pohledu první osoby.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama