Marvel’s Guardians of the Galaxy se na PC pochlubí až 8K rozlišením. Nová ukázka klade důraz na vylepšení grafiky
i Zdroj: Hrej.cz
Marvel's Guardians of the Galaxy Novinka Marvel’s Guardians of the Galaxy se na PC pochlubí až 8K rozlišením. Nová ukázka klade důraz na vylepšení grafiky

Marvel’s Guardians of the Galaxy se na PC pochlubí až 8K rozlišením. Nová ukázka klade důraz na vylepšení grafiky

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

1. 10. 2021 09:40

Nadcházející hra od kanadského studia Eidos Montreal pracující s licencí Strážců galaxie v rámci krátkého traileru shrnuje hlavní přednosti PC verze. Majitelé sestav, jimž v útrobách dlí nejvýkonnější hardware současného trhu, mohou mimo běžných kolonek grafického nastavení očekávat i ultra vysoká rozlišení nebo výkon zlepšující technologii DLSS.

Reklama

  • Minutová ukázka představuje technická vylepšení PC verze Marvel’s Guardians of the Galaxy
  • Dojde na rozlišení až do 8K, ray tracing, strojové učení DLSS i HDR.

Poněvadž jsou Marvel’s Guardians of the Galaxy s datem vydání na konci října téměř v našich rukou, dává pouze smysl, že se vývojáři snaží upoutat – tím spíše, když vezmeme v potaz až překvapivě chladné přijetí, jež se hře navzdor přílepce Marvelu dosud dostává. Aby proto tvůrci předešli prošumění i po vydání, dozvídáme se, že na PC dorazí hra s podporou HDR, Nvidia DLSS, ray tracingem, rozlišením až do 8K, nasvětlením objektů z vícero zdrojů (Difuse Illumination) a živoucími barvami ve směru hloubky i nabízené palety (Wide Color Gamut). 

Grafická nastavení podmíněná grafickými čipy ze série Nvidia RTX byla taktéž potvrzena i v rámci verze pro streamovací službu GeForce Now. S vývojem pro PC pomáhá Eidos Montreal britské studio D3T Ltd, které z posledních let přiložilo ruku k dílu například u Assetto Corsa Competizione nebo remasteru Burnout: Paradise.

Marvel’s Guardians of the Galaxy vychází 26. října pro PC, PlayStation 4|5, Xbox Series, Xbox One a v cloud verzi i pro Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama