Marvel's Avengers přivítá Black Panthera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marvel's Avengers přivítá Black Panthera

Marvel's Avengers přivítá Black Panthera

Patrik JeIínek

Patrik JeIínek

19. 3. 2021 08:00

Spolu s příbalem novinek k Outriders či Life is Strange: True Colors bylo na Square Enix Presents oznámeno, že Marvel's Avengers obdrží dalšího hrdinu do pranice. Mimo ukázky následníka trůnu Wakandy, Black Panthera, se navíc hra během prezentace dočkala i bližšího nastínění plánů pro letošní rok.

Reklama

 

Postava Black Panthera, s jehož filmovým představitelem jsme se po dlouhém boji se smrtelnou nemocí rozloučili v loňském roce, dorazí do Avengers s rozšířením War for Wakanda. Jeho vydání nás čeká v druhé polovině letošního roku a mimo samozvaného ochránce přinese rozšíření příběhu, nové obleky a prostředí. Vedle hráčům tradiční organizace A.I.M., tvořící protipól našich hrdinů v základní hře, v něm navíc staneme i proti postavě Klawa.

 

 

Kromě Black Panthera nás dále čeká nemalá porce obsahu dávkovaného ve třech vlnách: březnové, jarní a poslední letní, obsahující i zbytek roku. Už nyní je hráčům dostupná postava Hawkeye, který přináší vlastní minikampaň a jehož nástup značí i možnost next-gen updatu pro PS5 a Xbox Series. Na jaře se k němu přidá dvojice in-game eventů Tachyon Anomaly a Red Room Takeover. Načež v létě (a později) přísun obsahu uzavře event Cosmic Cube a Patrol Mode – nový typ misí umožňující průzkum největší herní lokace: War Zone.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama