Maneater se znovu vrátí do oceánů s DLC Truth Quest
i Zdroj: Hrej.cz
Maneater Novinka Maneater se znovu vrátí do oceánů s DLC Truth Quest

Maneater se znovu vrátí do oceánů s DLC Truth Quest

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

2. 4. 2021 08:45

Připravovaná nabídka placeného obsahu pro žraločí RPG Maneater byla vývojáři naznačována už delší dobu. Až nyní se však naplno dozvídáme, že Tripwire Interactive neplánují s DLC Truth Quest nabídnout pouze přeleštění herních mechanismů, nýbrž i zcela novou příběhovou část.

Reklama

  • DLC Truth Quest vychází během letošního léta
  • Cena byla stanovena na 15 dolarů
  • Spuštění je podmíněno vlastnictvím základní hry

Děj naváže tam, kde původní skončil, a nechá nás znovu nahlédnout pod pokličku konspirací a možná ne až tak milujících ochránců zvířat. Mimo nich se ale můžeme také ovšem na další region, kde budeme moci popustit uzdu fantazii s novou dávkou 5 evolucí, výzev a kořisti. Nemalou pozornost zasluhuje i navýšení maximálního levelu na 40 a souběžné posílení protivníků o lepší zbraně a vozidla.

Truth Quest vyjde zájemce na 15 dolarů. Jeho letní vydání bylo bez upřesnění potvrzeno pro PlayStation 4|5, Xbox One, Xbox Series a PC. Dříve oznámená verze pro Nintendo Switch, jejíž vydání připadá na 25. května, ve výčtu platforem zatím nenalezneme. Dodatečně také zdůrazněme, že spuštění DLC je podmíněno vlastnictvím základní hry. Předplatitelé PS Plus ji mohli bezplatně získat např. během letošního ledna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama