Trailer prozrazuje datum vydání Maneater: Truth Quest. Žraloci se vrátí koncem srpna
i Zdroj: Hrej.cz
Maneater Novinka Trailer prozrazuje datum vydání Maneater: Truth Quest. Žraloci se vrátí koncem srpna

Trailer prozrazuje datum vydání Maneater: Truth Quest. Žraloci se vrátí koncem srpna

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 7. 2021 09:42

Studio Tripwire Interactive před několika měsíci potvrdilo, že se během léta vrátí hladoví žraloci z “ShaRkPG” Maneater, autoři totiž přichystali rozšíření Truth Quest. A nyní už víme, kdy připlave.

Reklama

  • DLC pro Maneater vyjde 31. srpna
  • Trailer přináší několik krátkých záběrů ze hry
  • Cena je stanovena na 15 dolarů

Nový trailer naznačuje, že z DLC budou mít radost především konspirátoři a fanoušci seriálu Akta X. V podobném duchu se totiž ponese další série úkolů, v záběrech nechybí ani pohled na budovu s označením Area 51, což mluví za vše. Vývojářům naštěstí nechybí zdravý nadhled, ani v případě Truth Quest se neberou příliš vážně.

S rozšířením dojde na několik zásadních změn. Maximální level bude navýšen na 40. úroveň, což ovlivní i velikost žraloka. Ten nově může požvýkat příslušníky armádních jednotek, helikoptérám by se ale měl pro jistotu vyhnout.

Truth Quest udělá tečku za letošními prázdninami, hra totiž vyjde 31. srpna. Zájemci o další porci obsahu zaplatí 15 dolarů. Maneater je k dispozici na PC a na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC, v květnu zamířil také na Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama