Magická střílečka Immortals of Aveum nabídne nebývale obsáhlou příběhovou kampaň. Hra vyjde už za pár měsíců, mrkněte na čerstvý trailer
i Zdroj: Ascendant / Electronic Arts
Immortals of Aveum Novinka Magická střílečka Immortals of Aveum nabídne nebývale obsáhlou příběhovou kampaň. Hra vyjde už za pár měsíců, mrkněte na čerstvý trailer

Magická střílečka Immortals of Aveum nabídne nebývale obsáhlou příběhovou kampaň. Hra vyjde už za pár měsíců, mrkněte na čerstvý trailer

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

14. 4. 2023 09:00

Koncem minulého týdne jsme informovali o detailech k first-person střílečce Immortals of Aveum od Electronic Arts. Nyní už máme k dispozici akcí napěchovanou ukázku a balík informací.

Reklama

  • Immortals of Aveum dorazí 20. červnece
  • Dokončení kampaně dle autorů zabere minimálně 25 hodin
  • Tvůrci vsadili na známé herce a pohlednou grafiku

Spekulace ani tentokrát nelhaly, hra skutečně vyjde 20. července. PC verze bude stát 60 dolarů, majitelé konzolí PlayStation 5 a Xbox Series si budou muset 10 dolarů připlatit.

Hru pohání Unreal Engine 5, což se podepisuje na úchvatné grafice. Na hře pracuje studio Ascendant složené z veteránů herní branže se zkušenostmi s vývojem AAA titulů, v jejich životopisech bychom našli například BioShock, Call of Duty, Halo a mnoho dalších velkých značek. Třeba ředitel vývoje Bret Robbins pracoval na The Legacy of Kain: Blood Omen 2, The Lord of the Rings: The Return of the King, Dead Space a sérii Call of Duty ve studiu Sledgehammer Games. 

Po úspěchu Hogwarts Legacy přichází nová kouzelnická hra. Přivítejte Harry Potter: Magic Awakened
i Zdroj: Portkey Games / NetEase Games

Po úspěchu Hogwarts Legacy přichází nová kouzelnická hra. Přivítejte Harry Potter: Magic Awakened

Hogwarts Legacy, přestože se objevilo plno kritiky, šlo o velmi úspěšnou hru. RPG akce zasazená do světa z knih od J. K.…

5. 4. 2023 10:30

A právě Call of Duty ho přivedlo k nápadu na Immortals of Aveum. Helikoptéry vyměnil za draky, rakety za ohnivé koule. A postava ovládaná hráčem místo útočné pušky obdržela magii, jejíž síla se bez problémů vyrovná smrtícím projektilům.

Hlavní postavou je Jak, který ovládá tři druhy magie. Modrá barva reprezentuje sílu, červená chaos a zelená život. Díky svým dovednostem sehraje důležitou roli v právě probíhající válce, bojovat bude na straně Nesmrtelných (Immortals), ochránců království Lucium. Jeho úkolem bude zastavit Sandraka z království Rasharn.

Bohatá příběhová kampaň je hlavním pilířem celého zážitku, Robbins už nyní avizuje, že její dokončení zabere nejméně 25 hodin. Tvůrci spoléhají na pečlivě vybrané herecké obsazení, ve hře se představí například Gina Torres (Firefly, Suits), Antonio Aakeel (Slow Horses, I Came By) či Lily Cowles (Roswell, New Mexico, Call of Duty: Black Ops Cold War). Hlavní postavu ztvární Darren Barnett (Never Have I Ever).

Hra by však neměla být tak lineární jako tradiční Call of Duty kampaň. Autoři zapracovali na vedlejších aktivitách, k dispozici budou třeba hádanky. Pro hlavního hrdinu můžete odemknout více než 80 talentů a přes 25 kouzel.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama