Novinka Magic: Legends v říjnu skončí. Vývojáři projekt zaseknou už v otevřené betě

Magic: Legends v říjnu skončí. Vývojáři projekt zaseknou už v otevřené betě

Radek Raudenský

Radek Raudenský

30. 6. 2021 15:00

Není to tak dávno, co nám Wizards of the Coast přineslo otevřenou betu akčního RPG Magic: Legends. To mělo přinést svět populární karetní hry Magic: The Gathering i do světa diablovek. Bohužel se ale tento pokus nesetkal s úspěchem a už po spuštěním bety byl oznámeno zrušení projektu.

Reklama

  • Studio Cryptic oznamuje konec Magic: Legends
  • Hra skončí v říjnu
  • Problémem byly mikrotransakce i mechanismy

„S těžkým srdcem oznamujeme, že Magic: Legends skončí 31. října. Všichni hráči, kteří do hry skrze Arc nebo Epic Games Store v rámci otevřené bety investovali peníze, dostanou plný refund. Servery budou otevřené až do posledního dne, v tomto okamžiku ale uzavíráme Zen Shop a v průběhu tohoto týdne bude možné všechny předměty zakoupit skrze Aether,“ píše Steve Ricossa, ředitel vývoje.

„Naše vize pro Magic: Legends se nepovedla, ale jsme hrdí na to, čeho jsme dosáhli. Děkujeme Wizards of the Coast, že jsme mohli svět Magic: The Gathering přinést k širšímu publiku a prozkoumat další kouty žánru ARPG. Získali jsme spoustu cenných lekcí, které použijeme ke zlepšení dalších vývojářských pokusů.“

Magic: Legends se téměř hned po spuštění bety staly terčem kritiky kvůli špatnému uchopení mikrotransakcí i herních mechanismů. Ani po různých aktualizacích se nepovedlo hru pozvednout, výsledkem je ukončení celého projektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama