Lost Judgment naváže na příběh prvního dílu. V Japonsku i na západě se ho dočkáme už letos
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lost Judgment naváže na příběh prvního dílu. V Japonsku i na západě se ho dočkáme už letos

Lost Judgment naváže na příběh prvního dílu. V Japonsku i na západě se ho dočkáme už letos

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 5. 2021 07:50

Oficiální potvrzení nového Judgment se stalo skutečností. Lost Judgment, jehož záznam byl před oznámením nalezen na japonském PS Storu, už dorazí tento rok, a to na japonském i západním trhu. Jako ochutnávku nabízí zástupci studia Ryu Ga Gotoku rozsáhlou cinematickou ukázku.

Reklama

  • Lost Judgment čeká celosvětové vydání 24. září letošního roku
  • Přímé příběhové pokračování Judgment dorazí na minulou i stávající generaci konzolí
  • PC verze není zatím plánována

Návrat boje proti organizovanému zločinu proběhne celosvětově 24. září na PlayStation 4|5, Xbox Series a Xbox One. PC verze není (alespoň pro tuto chvíli) plánována.

Lost Judgment představuje přímé pokračování prvního Judgment z roku 2018. I nadále zůstává protagonistou Takajuki Jagami, přičemž mimo Kamuroča navštívíme v přestrojení i přístavní město Jokohama – tedy ústřední lokaci posledního dílu série Yakuza. Tamním úkolem mladého vyšetřovatele bude kradmý průzkum střední školy.

S návratem k akčnějšímu zpracování soubojů, jenž byl pro Yakuza: Like a Dragon nahrazen pomalejší tahovou variantou, dochází též na uvedení nového bojového stylu. Mimo akrobatického Jeřába a super rychlého Tygra se tak na scénu přidává i Had, jenž má více tíhnout ke strategickému postupu.

Další změnou, se kterou se Ryu Ga Gotoku letos vytasí, bude nicméně i rozšíření původního systému vyšetřování a možnost interakce s žáky zmíněné střední školy. Hlavní premisa děje na druhou stranu zůstává relativně tradiční, vzhledem k čemuž nebude nouze o mstu, opakovanou zradu ani neutuchající akci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama