Lost Judgment láká na četná příběhová dramata i ulítlá vyžití v polotevřeném světě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Lost Judgment láká na četná příběhová dramata i ulítlá vyžití v polotevřeném světě

Lost Judgment láká na četná příběhová dramata i ulítlá vyžití v polotevřeném světě

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

9. 7. 2021 11:50

Spin-off série Yakuza a příběhové pokračování prvního Judgment se na včerejším State of Play těšilo novému traileru. Do popředí se postavilo vyšetřování i trávení volného času, jež v sobě odkaz série Yakuza rozhodně nezapře.

Reklama

  • Lost Judgment se ukazuje v novém traileru
  • Vývojáři se zaměřili na ukázku miniher a příběhu

Detektivní režim ve stylu posledního Batmana doplní během průzkumu částečně otevřeného světa i nepřeberné množství vedlejších aktivit. V nich se dostane ke slovu jednak plejáda víceméně tradičních miniher, jako je závodění nebo box, tak i zábava, která je studiu Ryu Ga Gotoku neméně vlastní, typu zápasení robotů, venčení psů nebo tanec.

Trailer dále připomíná, že ani nejnovější putování soukromého očka Takajukiho Jagamiho nebude pozbývat přestřelené bojové pasáže nebo pronásledování nepřátel v ulicích Kamuroča a Jokohamy. Koneckonců, právě druhá zmíněná lokace je jednou z předních novinek nového dílu.

Vývojáři se už v době oznámení vyslovili, že právě boj bude v druhém díle podstatně rozšířen. Kromě bojového stylu Tygra a Jeřába nás totiž hra seznámí i s postojem Hada, umožňující rychlé, řetězené útoky na nic netušící nepřátele. Kromě něj formuli prvního dílu dále rozšíří i rozlehlá lokace jokohamské střední školy, kde kromě vedlejších aktivit narazíme i na důležité příběhové události.

Lost Judgment je momentálně ve vývoji pro PlayStation 4|5, Xbox Series a Xbox One, s datem vydání 24. září letošního roku. Upgrade z předešlé na současnou generaci nebude zpoplatněn.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama