Lords of the Fallen skutečně dorazí v říjnu. Autoři zveřejnili působivý filmeček a záběry přímo ze hry
i Zdroj: Hexworks
Lords of the Fallen (2023) Novinka Lords of the Fallen skutečně dorazí v říjnu. Autoři zveřejnili působivý filmeček a záběry přímo ze hry

Lords of the Fallen skutečně dorazí v říjnu. Autoři zveřejnili působivý filmeček a záběry přímo ze hry

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

19. 5. 2023 11:09

Koncem minulého týdne se objevily nepotvrzené zprávy ohledně možného termínu vydání Lords of the Fallen. Nyní vyšlo najevo, že šlo o pravdivé informace.

Reklama

  • Lords of the Fallen dorazí 13. října
  • Do prodeje půjde standardní a deluxe edice
  • Autoři uvolnili sestřih gameplay záběrů

Leaker Aggiornamenti Lumia, tvrdil, že soulsovka dorazí 13. října, což se nyní potvrdilo. Počin studia Hexworks zamíří na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series.

K dispozici bude standardní edice s cenou 70 dolarů, za deluxe verzi si 10 dolarů připlatíte, za což obdržíte bonusovou počáteční třídu Dark Crusader, digitální artbook, soundtrack nebo 3D prohlížeč, v němž si můžete zobrazit postavy ze hry ve vysokých detailech.  

Bonusy obdržíte i za předobjednávku. Zde najdete zlaté, bronzové a stříbrné skiny, s nimiž si můžete vyšperkovat svou zbroj, k tomu získáte předměty navyšující zdraví, manu a počet získaných zkušenostních bodů.

Vraťme se ale ještě k samotné hře. Spolu s oznámením termínu vydání vyšla vydatná ukázka, která zahrnuje krátký filmeček, po němž následuje sestřich gameplay záběrů. V nich si můžete prohlédnout monstra, která vás na cestách budou trápit, tu a tam se mihnou i klíčové postavy. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama