Life is Strange 2 brzy zamíří na Switch. Bratři Diazové se vydají na cestu začátkem února
i Zdroj: Square Enix / Don’t Nod
Life is Strange 2 Novinka Life is Strange 2 brzy zamíří na Switch. Bratři Diazové se vydají na cestu začátkem února

Life is Strange 2 brzy zamíří na Switch. Bratři Diazové se vydají na cestu začátkem února

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 1. 2023 07:30

Square Enix již na Switchi uvedl poslední příběh z kolekce Life is Strange s podtitulem True Colors, minulý rok v září dodal i Arcadia Bay Collection zahrnující jedničku a prequel Before the Storm. Do nabídky se brzy zařadí také druhý díl.

Reklama

  • Square Enix potvrdil, že Life is Strange 2 vyjde na Switchi
  • Hra bude k dispozici od 2. února, již nyní je možné učinit předobjednávku

Jednotlivé epizody Life is Strange 2 vycházely v letech 2018 a 2019 na PC a konzolích PlayStation a Xbox. Brzy se konečně dočkají i majitelé hybridní konzole od Nintenda. Na Switchi hra vyjde 2. února, již nyní můžete investovat do předobjednávky.

Příběh druhého dílu sleduje bratry Seana a Daniela na útěku do rodného Mexika. A jelikož výprava začíná v Seattlu, čeká je pořádně dlouhá cesta. Jedním z hlavních motivů je samozřejmě vztah mezi sourozenci, kteří si brzy uvědomí, že jeden druhého zkrátka potřebují. Na cestě se potýkají s příslušníky policejního sboru, nedostatkem jídla či peněz. Dojde samozřejmě také na nějaké ty nadpřirozené jevy, to by jinak nebylo Life is Strange.

Na dvojce ještě pracovalo studio Don’t Nod, které následně sérii opustilo, aby zkusilo štěstí s jinými značkami (Tell Me Why, Twin Mirror). Hra od nás obdržela velmi pěknou známku, recenzi si můžete zkontrolovat v přiloženém článku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama