LG OLED TV – nejlepší volba pro hráče
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka LG OLED TV – nejlepší volba pro hráče

LG OLED TV – nejlepší volba pro hráče

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

18. 12. 2020 11:00
Reklama

Televize je neoddělitelným parťákem nejen konzolí, ale i herních počítačů. V dnešní době není problém si na velké obrazovce pustit například hru ze Steam knihovny a vychutnat si tak herní zážitek na úhlopříčce přesahující i metr a půl. Výběr televize ovšem není radno podceňovat. To nejlepší pro herní nadšence nabízí LG se svými OLED televizemi. Ty jsou připraveny na nové konzole Playstation 5 a Xbox Series X díky podpoře HDMI 2.1. Počítačovým nadšencům zase nabídnou krátkou dobu odezvy a podporu G-Sync a FreeSync.

LG OLED TV – nejlepší volba pro hráče
i Zdroj: Hrej.cz


Z portfolia výrobce můžeme vybrat například modelovou řadu CX, jenž nabízí úhlopříčky od 48 do 77 palců. Na vámi zvolené úhlopříčce vykouzlí LG OLED TV špičkový obraz prakticky v jakékoliv situaci. Vděčí tomu speciálnímu procesoru α9 4K třetí generace. Ten je poháněn umělou inteligencí a obraz na vstupu zpracovává a vylepšuje jak jeho rozlišení, tak i kvalitu. V kombinaci s OLED technologií, která dokáže vypnout jednotlivé pixely a vyčarovat tak skutečnou černou barvu na obrazovce a tím výrazně prohloubit kontrast, představují LG televize špičku na trhu. Obraz je doslova křišťálově čistý, detailní a kvalitní za jakýchkoliv podmínek.

LG OLED TV – nejlepší volba pro hráče
i Zdroj: Hrej.cz

Samozřejmě se dostalo na jemné 4K rozlišení, HDR10 a podporu Dolby Vision. Všechny tyto parametry a certifikáty lákají na luxusní podívanou. Vysoký dynamický kontrast si zamilujete nejen při sledování filmů, ale i ve hrách. Pro hráče navíc LG vybavilo televizi podporou G-Sync i FreeSync technologie. Využit tudíž bude úplně každý snímek, který vyprodukuje vaše grafická karta, či konzole.

LG OLED TV – nejlepší volba pro hráče
i Zdroj: Hrej.cz

Herní zážitek dále umocňuje nízká odezva panelu se speciálním herním režimem a podpora nejnovějšího HDMI 2.1, jenž nalezneme nejen v nových konzolích, ale rovněž v grafických kartách. Díky tomuto konektoru lze obnovovací frekvenci při 4K rozlišení dostat až na 120 snímků za sekundu. V rámci televizí jde o pohádkově plynulý obraz. Ani delší hraní přitom vaše oči neunaví. LG OLED TV se pyšní certifikáty TUV a UL. Obrazovka je tudíž k očím velmi šetrná.

Špičkový zvuk s prémiovou certifikací Dolby Atmos lze navíc doplnit i Bluetooth Surround systémem. Bezdrátově tak připojíte až další 2 reproduktory, které doplní již tak skvělý zvuk interních reproduktorů a vytvoří pohlcující prostorový efekt.

LG OLED TV – nejlepší volba pro hráče
i Zdroj: Hrej.cz

LG OLED TV neposkytují jen luxusní zvuk a obraz. Jedná se samozřejmě i o chytré televize. Ovládání pomocí magického ovladače patří mezi ty nejpohodlnější vůbec a doplňuje ho spolehlivý Google Assistant. 

LG OLED TV – nejlepší volba pro hráče
i Zdroj: Hrej.cz

Modelová řada CX je aktuálně dostupná v rámci internetového obchodu CZC.CZ ve čtveřici úhlopříček. Sáhnout můžete i po modelové řadě GX s minimalistickými rámečky, a ještě lepším zvukovým výstupem v podání 60W reproduktorů. Základní modely BX pak za nižší cenu nabídnou slabší procesor α7 4K s většinou funkcí vyšších řad. Vybere si zkrátka každý.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama