Lépe a bezplatně. Vesmírná střílečka Everspace 2 přejde na Unreal Engine 5
i Zdroj: ROCKFISH Games
Everspace 2 Novinka Lépe a bezplatně. Vesmírná střílečka Everspace 2 přejde na Unreal Engine 5

Lépe a bezplatně. Vesmírná střílečka Everspace 2 přejde na Unreal Engine 5

Dominik Tománek

Dominik Tománek

5. 1. 2024 13:30

Vývojářské studio Rockfish Games oznámilo, že jejich vesmírná střílečka Everspace 2 částečně přejde na Unreal Engine 5. Chtějí totiž udržet vizuální stránku, která obstojí i v budoucnu.

Reklama

  • Everspace 2 se na jaře 2024 dočká aktualizace Incursions, která hru dostane na Unreal Engine 5
  • Tvůrci tím chtějí hru lépe připravit do budoucna 
  • Mají totiž v plánu Everspace 2 podporovat dlouhou dobu

Everspace 2 je považována za jednu z nejlepších vesmírných her, kterou si můžete momentálně zahrát. Její tvůrci z vývojářského studia Rockfish Games oznámili, že se chystají hru lépe připravit na budoucnost. Everspace 2 se totiž dočká upgradu na Unreal Engine 5, která zaručí, že i za pár let bude hra vypadat vizuálně atraktivně. 

V oficiálním oznámení Rockfish Games uvedli, že ve skutečnosti neplánují používat mnoho charakteristických funkcí enginu, jako je geometrický systém Nanite nebo technologie dynamického globálního osvětlení Lumen. Vlastní testování potvrdilo, že jejich současná řešení již mají zatím lepší optimalizaci, ale považují za výhodné mít tyto funkce Unreal Engine 5 k dispozici pro potenciální implementaci někdy v budoucnu.

„Hlavně se na to díváme jako na způsob, jak pomoci hře do budoucna, abychom měli menší potíže s přinášením aktualizací a rozšiřujícího obsahu v budoucnu. Chceme být schopni podporovat Everspace 2 po dlouhou dobu,“ píší na Steamu vývojáři. 

Nahrazení enginu bude součástí aktualizace Incursions, která vyjde na jaře 2024 a bude obsahovat vylepšení a opravy chyb, další legendární předměty a nový herní prvek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama