League of Legends dostane vlastní Nerf zbraň, do reality se přetaví raketomet Fishbones, který používá Jinx
i Zdroj: Hasbro
Novinka League of Legends dostane vlastní Nerf zbraň, do reality se přetaví raketomet Fishbones, který používá Jinx

League of Legends dostane vlastní Nerf zbraň, do reality se přetaví raketomet Fishbones, který používá Jinx

Radek Raudenský

Radek Raudenský

15. 11. 2022 10:59

Zbraně Nerf se staly oblíbenými napříč věkovými skupinami, ať už jsou to děti, nebo dospělí. Může za to nejen velice dobrý marketing, ale také obrovská různorodost zbraní, kde najdeme celou řadu zbraní z Fortnite, nechybí ale ani Overwatch, Halo či Minecraft. Brzy se ke zbraním přidá i zbraň z League of Legends.

Reklama

  • Nerf představil raketomet Fishbones ve spolupráci s League of Legends
  • Jde spíše o sběratelský kousek, cena se vyšplhala na více než 5 tisíc korun

Své přetavení do reálné podoby si nakonec odbude raketomet Fishbones, který používá postava Jinx. Ten bude měřit téměř 90 centimetrů, přičemž půjde o funkční Nerf repliku. Na rozdíl od raketometu třeba z Fortnite bude Fishbonex používat klasické Nerf střely, kterých se do zbraně vejde až 18. Střílet pak můžeme celkem 3 šipky najednou v rámci šesti segmentů.

Na rozdíl od klasických Nerf zbraní je ale Fishbones spíše sběratelským kouskem. Dokazuje to zařazení do kolekce Nerf LMTD, kde se objevují pouze limitované luxusnější kousky. K Fishbones navíc dostaneme stojánek, raketomet navíc nebude vůbec levný – na evropské stránce visí cena necelých 215 euro, tedy více než 5200 korun. Hasbro navíc zmiňuje, že zbraň dorazí i v designovém balení, které je taktéž určeno k vystavení. Zvláštní je datum vydání, které je na stránkách stanoveno až na 31. prosince 2023.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama