kupte-si-tom-clancy-s-h-a-w-x-2-v-akci
Novinka Kupte si Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 v akci

Kupte si Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 v akci

Marek Švrkala

Marek Švrkala

8. 7. 2011 09:26 6
Reklama

Společnost Playman, zástupce francouzské společnosti Ubisoft na českém a slovenském trhu, připravila pro všechny fanoušky arkádového létání zajímavou akci.

Tento týden od pátku 8.7. do neděle 10.7. máte možnost v našem internetovém obchodě zakoupit digitální verzi hry Tom Clancy’s H.A.W.X. 2 za pouhých 399,- Kč (namísto standardních 799,- Kč) s českými titulky. Staňte se členem přísně tajné letky H.A.W.X. a patřete mezi několik vyvolených, mezi naprostou leteckou elitu. Získejte nadvládu ve vzdušném prostoru díky svým bleskovým reflexům, nejmodernějším technologiím a hypermoderním strojům, jejichž existenci vlády kategoricky odmítají.

Exkluzivní sleva se vztahuje na všechny nákupy digitální edice učiněné o tomto víkendu, tj. od pátku 8. července 2011 do neděle 10. července 2011. Zaplatit můžete prostřednictvím své platební karty na serveru PayPal (a poté hru okamžitě stahovat a hrát) nebo pomocí bankovního převodu (zde je nutné počítat s několika pracovními dny, než se převod peněz mezi bankami uskuteční).

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama